L’AB VENDRELL TÉ OPCIONS FINS ALS DARRERS SEGONS, PERÒ, ACABA CEDINT DAVANT EL LÍDER.

Una decisió arbitral condiciona un matx que els taronges acaben perdent 77-83 amb el Grup Barna.

Derrota del conjunt vendrellenc, en un gran partit de bàsquet, davant el líder, el Grup Barna, pel resultat de 77-83, en un partit que va estar en tot moment igualat i que es va decidir en els darrers segons.

El mal percentatge en el tir dels locals, per sota dels últims partits, l’encert del visitants en els tirs lliures,  i una decisió arbitral a l’equador del tercer quart, van condicionar el resultat final, en un partit que els taronges van lluitar fins a l’últim segon, davant un dels millors blocs de la competició, demostrant que els del Vendrell poden fer grans coses aquesta temporada.

Amb aquesta derrota, els de Dani Ventosa, veuen trencada la dinàmica positiva de sis victòries en els darrers set partits, amb un balanç de 6-5 es situen sisens a la taula, d’una competició molt igualada.

S’enfrontaven dos dels equips que estan més en forma del campionat, en un primer quart que van començar dominant els visitants, davant un conjunt del Baix Penedès erràtic, que deixava un 4-12 a 3.39 de tancar el primer període; nou punts consecutius de l’Eloi Galofré despertaven als locals que capgiraven el resultat 20-16 a la fi del primer quart.

La igualtat va continuar en el segon període, cada cistella era contestada pel rival, ritme de joc molt alt i amb gran intensitat, 31-31 a 3.12 del descans, moment en que el Grup Barna aprofitava les ràpides transicions per avançar-se 35-38 a l’equador del partit, després d’un segon quart que els de Barcelona van dominar per 15-22.

Ja en el tercer quart, i amb l’encontre amb un puny, 39-43 a 5.50 de tancar el període, els àrbitres assenyalaven la quarta falta personal, molt rigorosa, al pivot vendrellenc JJ Miguel, que demanava explicacions i rebia una tècnica, del tot injusta, que l’enviava a la banqueta, una decisió que condicionava el partit, al ser eliminat un dels referents dels locals; els taronges, però, es sobreposaven a la baixa del seu pivot, amb la feina de Marc Molina i dos triples del japonès Isao Kinoshita, que deixaven un 54-55 a la fi d’aquest mogut tercer quart.

L’últim període va ser un frec a frec constant, amb un Grup Barna que portava la iniciativa, en part, a l’encert en els tirs lliures, els dos equips van arribar ràpidament al bonus, amb un Vendrell que sempre es mantenia molt a prop, tres triples dels locals anotats de manera consecutiva (Galofré, Cereto i Kinoshita) posaven el 65-66 a cinc minuts del final. Un final que va ser molt emocionant, un triple d’Alejandro Cereto deixava un 77-79 a 53 segons de la fi, els visitants fallaven el seu atac i en l’última possessió, els taronges erraven un triple que hagués capgirat el marcador a pocs segons de la botzina final; després els barcelonins sentenciaven el resultat, des del tir lliure, les faltes que van fer els locals per aturar el rellotge.

Gran partit i gran imatge d’un Vendrell que va estar a l’alçada d’un enfrontament davant un gran equip com és el Grup Barna. Ara, la competició s’atura pel pont de la puríssima, el proper partit serà a la pista del Roser, segon classificat, el dia 13 de desembre, una pista l’estació del Nord, on encara no ha guanyat ningú, un altre revàlida pels vendrellencs.

Pel Vendrell van jugar: Kinoshita (12),  Cereto (11), Galofré (25), Miguel (5), Rovirosa (4), Nieto (2), Molina (13), Borjas, Galán, Mateu (3), Cervantes (2).

Parcials: 20-16, 15-22 (35-38), 19-17 (54-55), 23-28 (77-83)

Vendrell - Grup Barna 01

Derrota del sènior femení i gran remuntada del sènior B masculí.

El sènior femení perdia per 56-45 a la pista del Femení Cornellà, les taronges són onzenes amb un balanç de 4-6 a la segona catalana femenina. El proper partit serà a Coma-ruga davant el Sant Joan Despí.

El sènior B masculí, guanyava al Cambrils 78-76 després d’una gran remuntada, al descans perdien per 22-41, en una segona part sublim dels taronges. Els vendrellencs amb un balanç de 4-7, estan situats dotzens a la tercera catalana. El proper partit serà a la pista de l’AAEET Valls.

El junior masculí d’interterritorial segueix sumant victòries, que el reforcen en el lideratge, aquesta vegada superaven per 82-49 al Cambrils. El proper partit serà a la pista del Cantaries Tortosa.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.