SISENA VICTÒRIA DELS DARRERS SET PARTITS D’UN AB VENDRELL QUE SEGUEIX EN RATXA.

Els taronges es passegen 53-79 per la pista del SESE i pugen fins la quarta posició a la taula.

Després dels dubtes inicials de principi de temporada, sembla que l’equip vendrellenc ha agafat la directa, dissabte passat, els taronges van sumar la sisena victòria en els darrers set partits, a la pista del SESE, on encara no havia guanyat ningú, i davant un rival que anava davant a la classificació.

Els homes de Dani Ventosa, ajudat per Pau Castaño, van passar per sobre de l’equip barceloní, els 10 triples anotats, la intensitat defensiva i l’actitud, van deixar sense resposta un equip local que es va veure superat en tot moment pels del Baix Penedès. Després d’aquest nou triomf els del Vendrell pugen fins la quarta posició a la taula, amb un balanç de 6-4, empatats amb quatre equips més, encara que els vendrellencs són quarts per tenir millor bàsquet average general, a l’espera de rebre el líder Grup Barna, el proper dissabte.

L’encontre davant el SESE començava igualat, 13-13 als vuit minuts de joc; però, un dels arguments de la victòria visitant, els triples, feien acte de presència, dos d’Alejandro Cereto i un altre de Pau Borjas, donaven un parcial de 0-10 que deixaven un 13-23 a la fi del primer quart.

Els locals no volien desenganxar-se i a l’inici del segon període es posaven 20-25 després d’un triple; novament dos triples anotats per Alejandro Cereto, molt encertat tot el partit, els punts d’Eloi Galofré, la feina de Marc Molina i la gran defensa dels taronges, deixaven sense resposta als de Barcelona que encaixaven un nou parcial de 0-12, que suposava un 20-37, que donava pas al 23-43 del descans, que deixava encarrilat el partit, després d’un 10-20, en aquest segon quart.

El tercer període va ser el definitiu, la defensa pressionant dels vendrellencs, que ofegava l’atac del SESE, un Eloi Galofré en estat de gràcia, va anotar quinze punts en aquest quart, per un total de 28 al llarg del partit, i l’aportació de la resta de jugadors visitants, assistint i rebotejant, dinamitaven el marcador després d’un parcial en aquest període de 10-23 que deixava un 33-66 definitiu a manca de l’últim quart, davant un equip local sense resposta aclaparat per la superioritat dels taronges.

Els darrers deu minuts van ser de tràmit, amb el partit decidit, que van servir per què els locals arreglessin una mica el marcador amb el 53-79 final.

Gran victòria amb un gran joc, que certifica el bon moment pel qual travessen els vendrellencs. Dissabte visitarà Coma-ruga el líder Grup Barna, un equip que porta cinc victòries consecutives, i que posarà a prova la ratxa guanyadora dels taronges, en el que sens dubte serà un gran partit.

Pel Vendrell van jugar: Galofré (28), Galán (4), Miguel (11), Rovirosa (4), Cervantes (2), Nieto, Molina (3), Cereto (15), Borjas (12), Casado i Kinoshita.

Parcials: 13-23, 10-20 (23-43), 10-23 (33-66), 20-13 (53-79).

IMG-20150926-WA0011

Tercera victòria consecutiva del sènior femení i derrota del sènior B masculí.

El sènior femení sumava la tercera victòria consecutiva al superar per 63-60 al Bàsquet Llor, en un partit molt disputat. Les taronges pugen fins la desena posició amb un balanç de 4-5 a la segona catalana femenina. Diumenge visitaran la pista del Bàsquet Femení Cornellà.

El sènior B masculí veia trencada la ratxa de tres victòries consecutives que portava, al perdre per 87-61 a la pista del Claret de Valls. Els vendrellencs estan situats a la catorzena posició amb un balanç de 3-7 a la tercera catalana. Dissabte rebran la visita del Cambrils.

El junior masculí d’interterritorial sumava un nou triomf, aquesta vegada per 74-93 a la pista del Barberà, en un partit molt treballat. Els del Vendrell lideren la classificació amb un 8-1 de balanç.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.