L’AB VENDRELL PAGA AMB LA DERROTA UN MAL FINAL DE PARTIT DAVANT EL PLOMS SALLE REUS.

Els taronges cedeixen 69-74 després de dominar gairebé tot el matx.

Segona derrota consecutiva, en aquest inici de lliga, dels vendrellencs, aquesta vegada davant el Ploms Salle Reus per 69-74, en el derbi de la demarcació, i que era el primer partit que els taronges jugaven a Coma-ruga davant la seva afició. Va ser un matx, on els del Vendrell van portar la iniciativa, però, la manca d’encert en els darrers dos minuts, els va condemnar a la derrota. Els de Dani Ventosa sumen dos desfetes en els dos partits jugats i hauran de capgirar la dinàmica en el proper partit que es jugarà a la pista del Valls.

El partit començava amb un conjunt del Baix Penedès que dominava 7-2 als cinc minuts de joc, amb un JJ Miguel molt encertat, que agafava la iniciativa, els reusencs, després d’un inici dubitatiu, tiraven de la defensa per igualar 17-16 el marcador al final del primer quart.

En el segon període, el Ploms es posava al davant amb el 22-26 a sis minuts del descans; els taronges, contestaven amb els punts de Marc Molina i  dos triples anotats per Alejandro Cereto, que donaven un lleuger avantatge 36-33 als vendrellencs al arribar al descans.

A la represa, les ràpides transicions i la millora defensiva, donaven un parcial d’11-3 favorable als taronges que els deixava amb un 47-36 a 6.54 del final del tercer quart, de tota manera, els del Baix Camp, dominant el rebot, tornaven el parcial 3-12 i s’acostaven 50-48; un triple d’Eloi Galofré, en uns minuts on costava molt anotar, deixava el 53-49 a la fi del tercer període.

En l’últim quart, la igualtat va ser la tònica dominant, les defenses s’imposaven i el frec a frec entre els dos equips era constant, amb un conjunt local que portava la iniciativa, 58-55 a cinc minuts de la fi, tot i que amb mínimes rendes. S’arribava doncs, a un final a cara o creu, moment en que els del Vendrell van prendre  males decisions en atac, precipitació i mala circulació de pilota;  amb un 63-61 al lluminós i 2.11 per arribar al final, dos triples consecutius dels visitants, aprofitant el desgavell local, un d’ells anotat per l’ ex vendrellenc Alan Crabtree, suposaven un parcial de 0-8 que deixava un 63-69 a 47 segons del final; Eloi Galofré anotava un triple 66-69 a 37 segons, però, els de Reus, es van mostrar molt fiables des del tir lliure, anotant un 5/6 en aquets segons finals, i segellant un triomf, que s’escapava de Coma-ruga.

Dissabte els taronges es desplaçaran a la pista del Valls, per jugar un nou derbi i buscar la primera victòria de la temporada.

Pel Vendrell van jugar: Galofré (16), Borjas (7), Miguel (15), Rovirosa (3), Cervantes (5), Nieto, Molina (4), Cereto (14), Thiam, Galán (3) i Kinoshita (2).

Parcials: 17-16, 19-17 (36-33), 17-16 (53-49), 16-25 (69-79).

Vendrell - Ploms 02

Derrotes del sènior femení i del sènior B masculí.

El sènior femení encetava la lliga, a la segona catalana femenina, amb una derrota per 46-35 a la pista de l’AESE.

Per la seva banda, el sènior B, de tercera catalana, sumava la segona derrota consecutiva al perdre per 65-70 davant el Ploms Salle Reus C, malgrat el bon darrer quart fet pels taronges.

El junior masculí d’interterritorial superava per 74-67 al Salle Ploms Reus, en el primer partit del curs.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.