L’AB VENDRELL ENCETA LA TEMPORADA AMB UNA DERROTA A LA PISTA DE L’AESE.

Els taronges van a remolc i acaben cedint per 58-56, en un final a cara o creu.

Derrota del conjunt vendrellenc en el primer partit de la temporada, a la pista de l’AESE per un ajustat 58-56, en un matx on els taronges van anar a remolc del seu rival; erràtics en atac, les pilotes perdudes, fins a 25 i els tirs lliures fallats, amb un pobre 11/28,  van condemnar un equip visitant, que va arribar amb possibilitats de victòria al final del partit, després d’una remuntada en el darrer quart, però, que no va poder fer-se amb el triomf, després d’una polèmica última jugada de partit.

El matx va començar igualat, l’AESE nouvingut a la categoria, pressionava en defensa i travava el joc dels taronges, en un primer quart, amb intercanvi de cistelles que es tancava amb un 16-14 pels locals.

En el segon període, després d’un 19-17, els de l’Hospitalet de Llobregat, clavaven un parcial de 8-0, aprofitant la intensitat defensiva i les pèrdues de pilota del seu rival, que deixava un 27-17 a quatre minuts del descans; un triple d’Eloi Galofré i els punts de JJ Miguel i Jairo Cervantes, escurçaven el lluminós fins el 32-26 del descans.

A la represa, les defenses van ser les protagonistes, costava un mon anotar i els vendrellencs van viure els seus pitjors minuts, precipitats en atac, només van ser capaços d’anotar tres punts en els primers sis minuts del tercer quart; els locals ho van aprofitar, després de dos triples, per marxar fins un 42-29. A partir d’aquí els de Dani Ventosa, van intensificar la defensa, retallant el marcador, després d’un triple del japonès Isao Kinoshita, en l’últim segon del quart, deixant un 47-41 a l’espera del darrer període.

A manca de set minuts pel final del partit, el marcador assenyalava un 54-43 que semblava definitiu, però, els del Baix Penedès, van treure l’orgull, amb un Eloi Galofré que es va posar l’equip a l’esquena i amb una gran defensa de tot l’equip, van començar una remuntada, molts punts arribaven des del tir lliure, que culminava un triple del Marc Molina que empatava 56-56 el lluminós a manca d’un minut del final. El darrer minut va ser d’infart i el partit es va resoldre en els últims segons; a falta de quinze segons, els taronges fallaven el seu atac i deixaven la darrera possessió als de l’AESE, que anotaven la cistella guanyadora, 58-56 a 1,4 segons del final. L’entrenador vendrellenc va demanar temps mort i va preparar l’última jugada, una acció on el base taronja Jordi Nieto va aconseguir rebre i llançar un triple que el defensor va taponar, caient sobre el propi jugador visitant, en una acció que semblava una falta clara i que hagués donat tres tirs lliures, però, que els arbitres no van veure d’aquesta manera, en un final de partit polèmic.

Cal destacar el debut en l’equip vendrellenc dels darrers fixatges, el japonès Isao Kinoshita i el nord-americà Jairo Cervantes. El proper dissabte, primer partit a Coma-ruga i serà en un derbi de la demarcació, davant el Ploms Salle Reus.

Pel Vendrell van jugar: Galofré (24), Galán (6), Miguel (9), Rovirosa, Cervantes (8), Nieto, Molina (6), Borjas, Kinoshita (3), Thiam i Chavalés.

Parcials: 16-14, 16-12 (32-26), 15-15 (47-41), 11-15 (58-56).

12004967_1500053513641757_4922645442919499147_n

El sènior B perd a la pista del Torredembarra.

El sènior B masculí, perdia en el primer partit a tercera catalana, a la pista del Torredembarra. Els taronges van aguantar fins al tercer quart, perdien de dos punts,  però, en el darrer es van enfonsar i van sumar la primera derrota de la temporada.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.