INFORMACIÓ TEMPORADA 2015-2016

Benvinguts a tots/es.

Comença la temporada 2015-2016.

Tal com ja sou coneixedors, aquest serà un any de canvis. Entre aquests, cal destacar el que afecta a l’àmbit de les equipacions i vestimenta del club.

Tal com ja us varem informar, l’AB Vendrell es va veure obligada a canviar de subministrador de les seves equipacions. Al respecte, us informem que hem arribat a un acord amb la marca Spalding, mitjançant el seu distribuïdor Redsport-Proclub.  Amb aquest nou acord els nostres jugadors i jugadores podran beneficiar-se i gaudir d’aquesta marca líder mundial al Bàsquet.

A tal efecte, els dies 3, 4 i 5 d’agost, entre les 19:00 h i 21:30 h, s’habilitarà a l’Hotel d’Entitats un espai per emprovar les noves equipacions i sol·licitar la talla. En aquest moment s’efecturà la pre-inscripció tal com s’indica al document d’informació.

Podeu descarregar aquí tota la informació relativa a la nova temporada.

Diptic temporada 2015-2016 imatge

Si per incompatibilitat horària o altres motius, no podeu assistir cap dels tres dies, poseu-vos en contacte amb nosaltres com més aviat possible a través del següent correu electrònic: info@basquetvendrell.cat

En el cas de produir-se qualsevol variació respecte les dades facilitades, us informarem en els nostres canals de comunicació habituals (plana web, xarxes socials).

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.