L’AB VENDRELL ANXANETA PLATA ACABA SEGON A LA LLIGA DE VILAFRANCA

A la copa primavera els taronges també acaben subcampions.

Dimecres passat tancava la temporada, l’equip de veterans del nostre club, l’AB Vendrell Anxaneta Plata, amb el subcampionat de la copa primavera que es disputa a Vilafranca del Penedès.

Els vendrellencs han disputat, al llarg de tota la temporada, la lliga de bàsquet amateur, organitzada pel consell esportiu de l’Alt Penedès, on van acabar en segona posició, amb un balanç de 14 partits guanyats i 4 de perduts després de divuit encontres disputats, i on participen onze equips. Una lliga, on l’únic requisit que estableixen les normes, és que no hi poden participar jugadors federats i que es disputa a Vilafranca, en dos seus, el pavelló de la Gamba i el Firal.

Un segon lloc de mèrit del nostre equip, on només es va veure superat pel Caravaning, l’equip campió que va tancar invicte la competició.

Després de la lliga es disputa la copa primavera, on participen els vuit primers classificats de la lliga regular; en el partit de quarts de final, el Vendrell superava l’equip dels Monjos i a les semifinals, on els vendrellencs només podien presentar cinc jugadors, guanyaven de manera èpica al conjunt del Miros-Sharlotte, classificant-se per disputar la final.

A la final, es tornaven a veure les cares els dos primers classificats de la lliga, i els taronges, molt tocats físicament, es van veure superats per l’equip del Caravaning. Felicitats, pels dos subcampionats i per la gran temporada realitzada.

IMG-20150605-WA0005

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.