PERMANÈNCIA PER L’AP DENTAL VENDRELL QUE SERÀ UNA TEMPORADA MÉS DE COPA CATALUNYA!!!!!

Malgrat caure per 54-80 davant els Lluïsos de Gràcia, la derrota del SESE certifica la permanència dels taronges.

L’equip vendrellenc tornarà a competir a la màxima categoria del bàsquet català la propera temporada, malgrat la derrota davant els Lluïsos de Gràcia per 54-80 en el darrer partit de lliga, que deixava la sort dels taronges en mans de tercers, la permanència es va certificar després que el SESE, rival directe dels vendrellencs, perdés davant el Sedis, resultat que assegurava matemàticament la categoria, en un final de temporada d’infart, en una de les lligues més igualades que es recorden.

Els d’Albert Trillas han acabat en la desena posició, amb un balanç de 16-14, en un curs complicat, on el canvi d’entrenador ha resultat clau per reconduir la situació de l’equip taronja, i signant un final de temporada magnífic guanyant cinc dels darrers sis partits, que han resultat decisius per evitar la promoció  de permanència, quan la situació s’havia complicat en excés.

Els del Baix Penedès van sortir molt motivats, en un pavelló de Coma-ruga ple, davant els Lluïsos, un triple d’Alejandro Cereto posava el 8-2 als tres minuts de joc; però, els visitants, un equip classificat per disputar la fase d’ascens a EBA, van reaccionar i amb un parcial de 2-12, amb tres triples anotats, acabarien amb un 13/23, capgiraven, 10-14 el marcador. La sortida d’Eloi Galofré i la direcció del base Jaume Torres deixaven als locals per davant 20-18, a la fi del primer quart.

L’inici del segon període va ser clau en el desenvolupament del matx, per una banda, la luxació en un dit de la mà que es va fer el base vendrellenc, ja no va poder jugar més, Jaume Torres, que va descentrar als seus  i per l’altre, l’encert dels de Gràcia, en el llançament de tres punts, quatre de consecutius, tres d’un inspirat Raimon Daví, un malson per la defensa local, que provocaven un parcial de 2-13 i el 22-31 a l’equador del quart; Eloy Galán acostava als del Vendrell 27-31, però, un nou  triple visitant, deixava el 29-38 del descans.

A la represa, els vendrellencs, es mantenien dintre el partit, gràcies a la bona defensa, un triple de JJ Miguel i els punts de Marc Molina, els acostaven fins el 38-45, a quatre minuts de tancar el tercer quart; però, va ser un miratge, la defensa pressionant dels barcelonins, un obstacle tot l’enfrontament, no va permetre cap més cistella dels locals, que van estar quatre minuts sense anotar, per contra dos triples més dels graciencs suposaven un nou parcial de 0-14, que trencava 38-59 el matx, a la fi d’aquest tercer període.

L’últim quart va ser de tràmit, amb un Vendrell tocat anímicament i un Lluïsos de Gràcia jugant a plaer, que va aconseguir la màxima diferència amb el final del partit. Ara tocarà descansar i felicitar a l’equip taronja pel brillant final de temporada realitzat, en una competició de molt nivell.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (9), Torres (5), Thiam (4), Miguel (5), Rovirosa, Salido (6), Nieto, Molina (9), Galofré (12) i Galán (4).

Parcials: 20-18, 9-20 (29-38), 9-21 (38-59), 16-21 (54-80).

Vendrell - LLuisos 04

El sènior femení certifica la permanència a segona catalana femenina.

Gran final de curs del sènior femení, que amb la victòria a la pista del Femení Cerdanyola per 49-57 s’asseguraven la permanència una temporada més a la segona catalana femenina, a manca d’una jornada per acabar la competició. Les taronges presenten un balanç de 14-15, que intentaran millorar en el darrer partit del curs.

Senior Femení

Derrota del sènior B masculí que el deixa sense possibilitats d’ascens.

El sènior B masculí perdia per 59-72 davant el Montblanc, en la fase d’ascens a tercera catalana, un resultat que el deixa sense opcions a manca d’una jornada per acabar la competició.

El junior masculí d’interterritorial tancava la temporada perdent per 64-103 davant el líder i campió del grup, el Valls.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.