S’HAURÀ DE GUANYAR AL LLUÏSOS DE GRÀCIA EN LA DARRERA JORNADA PER LLIGAR LA PERMANÈNCIA.

Malgrat guanyar 55-75, en un gran partit, a la pista del Sedis, els taronges encara no poden respirar tranquils.

Els vendrellencs patiran fins la darrera jornada per assegurar-se la permanència a Copa Catalunya. Ni guanyant els últims cinc partits, el darrer dissabte passat a la pista del Sedis, han pogut deixar sentenciada la continuïtat a la categoria, per culpa d’una classificació extremadament igualada, com mai s’havia vist, fins ara.

Els d’Albert Trillas amb un balanç de 16-13, en qualsevol altre temporada estarien salvats, estan situats en la setena plaça, però, una derrota davant els Lluïsos de Gràcia, segon classificat, en l’última jornada, combinada amb la victòria del SESE, Ramon Llull, Minguella i Círcol Catòlic, faria que hi hagués un quíntuple empat, que enviaria als del Vendrell a l’onzena posició, la primera que disputa la promoció de permanència, realment combinació difícil, però possible, per tant cal guanyar l’últim partit per evitar dependre de tercers.

Els del Baix Penedès van sumar a la Seu d’Urgell la cinquena victòria consecutiva, en un matx que van dominar totalment, amb una defensa agressiva, els visitants van sortir molt concentrats i ràpidament van agafar avantatge en el marcador, davant un Sedis que es veia collat per la defensa dels taronges, que dominaven 6-15 al final del primer acte.

En el segon període, va continuar el recital vendrellenc, un triple de Jaume Torres i l’encert d’Eloi Galofré, donaven un parcial de 5-16, que deixava un 11-31 a l’equador d’aquest segon quart, donant tranquil·litat als visitants; els de l’Alt Urgell retallaven a un 24-37 el lluminós, al arribar al descans.

A la represa, el joc es va igualar, encara que els locals continuaven tenint problemes per superar la gran defensa vendrellenca, 28-44, però, el Sedis, un equip que està lluitant per jugar la fase d’ascens va reaccionar, dos triples, els servien per aconseguir un parcial de 12-2, que ajustava 40-46 el marcador; van ser els pitjors minuts dels taronges, que van saber reconduir la situació, triple de Jaume Torres, i deixar un 43-53 a la fi d’aquest tercer quart.

En el darrer període, res estava decidit, encara que els del Vendrell van sortir novament intensos, un triple de Javi Salido i el domini dintre la zona de JJ Miguel i Marc Molina, donaven un nou parcial de 0-9, deixant un 43-62 a set minuts del final; el Sedis ho intentava amb una pressió defensiva i travant el joc, retallant fins el 50-62 a tres minuts i mig de la fi. Els visitants, però, no es van deixar sorprendre i van acabar jugant a plaer, tancant el partit amb el 55-75 definitiu.

El decisiu partit davant el Lluïsos de Gràcia, és jugarà divendres a les 21.00 hores al pavelló de Coma-ruga, on s’espera el recolzament de tota l’afició taronja.

Pel Vendrell van jugar: Galofré (18), Torres (11), Miguel (15), Galán (5), Rovirosa (6), Salido (7), Molina (11) i Thiam (2).

Parcials: 6-15, 18-22 (24-37), 19-16 (43-53), 12-22 (55-75).

Partit Senior Dia Presentació-28

Derrotes del sènior femení i del sènior B masculí.

El sènior femení perdia per 48-42 a la pista del Joventut Badalona i es queda amb dos victòries de marge, de les posicions de promoció de permanència, a manca de dos partits per tancar la lliga.

El sènior B masculí, perdia per 61-82 davant el Salou B i es complica la primera posició en la fase d’ascens a tercera catalana.

El junior masculí d’interterritorial cedia per 72-60 a la pista del Vila-seca.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.