L’AP DENTAL VENDRELL SUPERA AL LÍDER I TÉ LA PERMANÈNCIA MÉS A PROP.

Els taronges guanyen 93-92 a l’Igualada, i només el bàsquet average general els priva de sortir dels llocs de promoció a tres jornades del final.

Victòria del conjunt vendrellenc per 93-92 davant el líder, l’Igualada, en un gran partit jugat pels taronges, en moltes fases molt superiors i que van portar la iniciativa en el marcador durant tot el matx, els visitants no es van avançar en cap moment, però,  no es van rendir mai, empatant el partit a 12 segons del final i disposant de l’última possessió que els hagués donat el triomf, davant un Vendrell que va saber defensar el darrer atac igualadí per emportar-se un triomf de mèrit.

A manca de tres jornades pel final, els d’Albert Trillas, continuen onzens, amb un balanç de 14-13, el mateix que tenen quatre equips més i només el bàsquet average general, els situa en zona de promoció de permanència, en una classificació molt igualada.

El primer quart va ser extraordinari per part dels vendrellencs, anotant 35 punts en un festival ofensiu, la intensitat defensiva i un gran encert en atac, van donar ales als del Baix Penedès, que superaven amb molta facilitat al seu rival; després d’un parcial inicial de 14-4, els locals es van sentir molt còmodes i van jugar a plaer, davant un Igualada que es resistia a desenganxar-se anotant tres triples, que tancaven el primer parcial amb un 35-25 al marcador.

En el segon període va continuar l’intercanvi de cistelles, amb un joc fluid on els atacs superaven les defenses, amb un equip local que seguia dominant 53-45 al descans.

A la represa, els de l’Anoia van pujar el nivell defensiu i el domini del seu pivot Eduard Tejero (va anotar 33 punts), els acostava fins el 61-60 a l’equador d’aquest tercer quart; la resposta per part dels taronges va venir de la mà dels interiors JJ Miguel i Marc Molina, molt encertats en aquets minuts, que amb els seus punts, donaven un 70-64 a la fi del tercer període.

En el darrer període, la defensa en zona dels taronges i el domini del pivot Miguel dintre la pintura, mantenien la iniciativa malgrat els tres triples anotats per l’Igualada, 80-75 a cinc minuts del final, que feien preveure un desenllaç molt ajustat. Amb 84-80, vuit punts consecutius d’Alejandro Cereto, amb dos triples anotats, deixaven un 92-87 a 1.14 de la fi; dos tirs lliures anotats i un 2+1, després d’un rebot ofensiu, donaven vida als igualadins que empataven 92-92 a 12 segons del final. En l’última possessió vendrellenca, Eloi Galofré rebia falta, anotava un dels dos tirs lliures, que deixava un 93-92 a manca de sis segons; en el darrer atac, els visitants no podien superar la bona defensa del Vendrell i la victòria es quedava a Coma-ruga després d’un gran partit. Dissabte els vendrellencs buscaran un nou triomf en la visita a la pista del Viladecans, un equip que també es troba en zona de promoció de permanència.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (13), Torres (17), Thiam (3), Miguel (21), Rovirosa (4), Salido (2), Nieto, Molina (15), Galofré (18) i Galán.

Parcials: 35-25, 18-20 (53-45), 17-19 (70-64), 23-28 (93-92).

Vendrell - Igualada 03

Important victòria del sènior femení i nou triomf del sènior B.

El sènior femení guanyava per 58-61 a la pista del Sant Jordi, sisè classificat, en un gran partit de les taronges. Aquest resultat permet a les vendrellenques sortir dels llocs de promoció de permanència a la segona catalana femenina.

En la fase d’ascens a tercera catalana, el sènior B derrotava per 74-67 l’equip del Sant Pere i Sant Pau i continua liderant, juntament amb el Montblanc la classificació.

El júnior masculí d’interterritorial perdia per 51-56 davant el bàsquet Olesa.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.