VICTÒRIA DE L’AP DENTAL VENDRELL PER SEGUIR ASPIRANT A SORTIR DE LA PROMOCIÓ DE PERMANÈNCIA.

Els taronges saben superar un mal tercer quart, per acabar superant 85-78 al Sant Josep.

Gran triomf del conjunt vendrellenc, que talla la ratxa de dos derrotes consecutives que portaven els d’Albert Trillas, davant un rival directe com és el Sant Josep, pel resultat de 85-78, en un partit dominat pels locals, que van saber superar un mal tercer quart per fer-se amb una victòria molt valuosa, malgrat que no van poder superar l’average particular amb els badalonins. A manca de cinc jornades per acabar la lliga regular, els taronges segueixen dotzens, en zona de promoció de permanència amb un balanç d’ 11-12, però, a un triomf de diferència de les posicions que donen la salvació de manera directa.

L’encontre va començar molt igualat 8-7 als quatre minuts, però, a partir d’aquí la intensitat dels locals, amb Eloi Galofré i JJ Miguel sumant punts amb facilitat, provocaven un parcial d’11-4, que donava un 19-11 a la fi del primer quart, favorable als del Baix Penedès.

El segon període va ser espectacular per part dels vendrellencs, un parcial inicial de 9-0 els va donar ales i col·locava el 28-11 al lluminós, les ràpides transicions, l’encert ofensiu i la superioritat en el rebot dinamitaven el partit, amb un Vendrell on tots els jugadors sumaven que jugava a plaer davant un Sant Josep que semblava perdut. El parcial d’aquest segon quart va ser de 31-18 que deixava un 50-29 al descans.

A la represa i després d’un 54-31, els de Badalona van pressionar en defensa i anotant amb facilitat aprofitant la relaxació dels taronges, clavaven un parcial de 0-15 que els tornava a deixar dintre el partit, als quatre minuts del tercer quart; els vendrellencs estaven encallats, i encara bo, que van poder tancar aquest tercer quart amb un 62-54 al marcador, després de perdre’l per 12-25, que ho deixava tot obert de cara als darrers deu minuts.

Un darrer quart, on els taronges van alternar les defenses, Marc Molina i Eloi Galofré anotaven, per deixar un parcial de 6-0 que donava confiança als d’Albert Trillas, 68-54 per encarar els últims vuit minuts de partit. Fins al final l’intercanvi de cistelles va ser constant, tot i que el partit no estava tancat amb el 74-63 a menys de quatre minuts de la fi; dos triples d’Alejandro Cereto, que donaven resposta a un dels visitants, i un altre de JJ Miguel, sentenciaven el partit 83-70 i feien somiar als vendrellencs en superar l’average particular, -13 en el partit de la primera volta, a manca de dos minuts per la botzina. Al final el Sant Josep va estar més encertat i els taronges no van poder superar la diferència particular, tot i que no ha de treure cap mèrit a la important victòria aconseguida.

El proper partit dels vendrellencs serà a la pista de l’Horta, el cuer que encara no ha sumat cap triomf, i on no es pot fallar, un partit programat pel proper 11 d’Abril, després de les festes de setmana santa.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (8), Torres (11), Thiam (7), Miguel (14), Rovirosa, Salido (7), Nieto (2), Molina (14), Galofré (20) i Galán (2).

Parcials: 19-11, 31-18 (50-29), 12-25 (62-54), 23-24 (85-78).

Vendrell - St Josep 02

Derrota del sènior femení i primera derrota del sènior B en la fase d’ascens.

El sènior femení perdia per 57-42 a la pista del Parets i segueix amb un balanç de 10-14 en zona de promoció de permanència, a la segona catalana femenina.

El sènior B masculí perdia per 72-67 a la pista del Montblanc, en un duel on es decidia el liderat del grup de la fase d’ascens. Malgrat la derrota, els taronges mantenen totes les opcions per poder pujar a tercera catalana.

El júnior d’interterritorial cedia per 52-77 davant el Manyanet Reus Verd.

Primera victòria de l’infantil masculí a preferent.

L’infantil masculí guanyava a la pista del Força Lleida per 52-73 i recuperava l’average del partit de la primera volta. És el primer triomf dels vendrellencs a preferent, tot un èxit.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.