OBERTA LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER A LA PRÀCTICA D’ACTIVITATS ESPORTIVES EN EDAT ESCOLAR

El Patronat Municipal d’Esports del Vendrell, obre la convocatòria d’ajuts per a la pràctica d’activitats esportives en edat escolar. L’objectiu d’aquests ajuts és evitar que cap escolar d’entre 3 i 16 anys deixi de fer esport per motius econòmics.

El regidor d’Esports, Sergi Teruel, ha recalcat que aquesta línia d’ajuts es planteja com a suport a les famílies que viuen en situacions socio familiar i econòmiques difícils i que per aquests motius tenen dificultats per accedir a les activitats esportives.

A partir d’avui dilluns 23 de març, a l’apartat de documentació del web del Patronat podeu trobar tota la documentació i informació necessària dels ajuts i de les bases de subvenció. El termini per presentar la documentació és de 30 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (TERMINI DE PRESENTACIÓ: fins al 20 d’abril de 2015) i cal presentar-la presencialment a l’oficina del Patronat Municipal d’Esports de dilluns a divendres de 9.00 h a 15.00 h.

Documentació:

SOL.LICITUD – AJUTS: http://elvendrellesports.cat/…/sol%C2%B7licitud-ajuts-la-pr…

NORMATIVA – AJUTS: http://elvendrellesports.cat/…/normativa-ajuts-la-pr%C3%A0c

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.