LA DERROTA 65-56 A LA PISTA DE L’ESPARREGUERA COMPLICA LA CLASSIFICACIÓ DELS VENDRELLENCS.

Dissabte davant el Sant Josep, als taronges, només els valdrà la victòria.

Derrota del conjunt vendrellenc a la pista d’un rival directe, l’Esparreguera, per 65-56, un resultat que complica la classificació dels taronges, que a manca de sis jornades per acabar la lliga regular, es troben dotzens, en zona de promoció de permanència, amb un balanç d’11-13, a dos partits dels llocs que donen la salvació de manera directe.

Va ser un matx, on els d’Albert Trillas van portar la iniciativa, encara que en l’últim quart, la defensa dels locals i un arbitratge rigorós amb els vendrellencs, els va deixar sense opcions de victòria, en un darrer període per oblidar.

Els dos equips es jugaven molt i això es notava en el joc, en un partit que començava amb un Esparreguera que clavava un parcial de 7-0 d’inici, que els donava la iniciativa, Eloy Galán anotava un triple, que encetava l’anotació dels visitants que cedien el primer quart per 19-16.

Un parcial de 2-10 a l’inici del segon període favorable als del Baix Penedès capgirava 24-26 el marcador a l’equador d’aquest segon quart; els visitants amb un Eloi Galofré en estat de gràcia, 13 punts en aquest segon període, dominaven el joc i s’emportaven aquest segon parcial per un clar 12-21,que significava el 31-37 al descans.

A la represa les defenses prenien el protagonisme, el joc es va travar i costava anotar amb fluïdesa, i sovint els punts arribaven des del tir lliure, tot i això els taronges seguien al davant en el lluminós, 46-49 a l’espera de jugar-se l’últim quart.

Un darrer període, on els vendrellencs es van encallar, dos punts de tir lliure anotats en els primers cinc minuts, la defensa dels del Baix Llobregat i l’arbitratge rigorós, collava als visitants que malgrat tot, es mantenien amb opcions amb el 56-51. Un triple del pivot JJ Miguel i una cistella del base Jaume Torres, empataven 56-56 el marcador a tres minuts i mig del final, però, va ser un miratge, els del Vendrell es van perdre descentrats per l’arbitratge i ja no anotarien cap punt més. Per la seva banda l’Esparreguera, sumava des del tir lliure i en alguna acció aïllada que sentenciaven el partit, després d’un últim quart per oblidar per part vendrellenca, on encaixarien un parcial de 19-7, que seria del tot definitiu de cara al resultat final del partit.

Cal passar pàgina i centrar-se en el partit d’aquest proper dissabte davant un altre rival directe com és el Sant Josep, on només valdrà la victòria per aspirar a sortir de la zona conflictiva de la taula.

Pel Vendrell van jugar: Galofré (20), Torres (9), Miguel (9), Galán (3), Rovirosa (2), Salido (2), Nieto, Molina (8) i Thiam (3).

Parcials: 19-16, 12-21 (31-37), 15-12 (46-49), 19-7 (65-56).

Partit Senior Dia Presentació-55

Derrota del sènior femení davant el Manyanet Reus.

El sènior femení perdia per 36-56 a mans del Manyanet Reus, en un partit on les vendrellenques van dominar durant la primera part, encara que un parcial de 2-21 a la represa, les va deixar sense opcions. Les taronges segueixen onzenes amb un 10-13 de balanç, a la segona catalana femenina.

El júnior masculí d’interterritorial cedia per 97-49 a la pista del JAC Sants B.

L’infantil masculí de preferent plantava cara davant el Manresa, encara que acabava cedint per 51-71.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.