MAL PARTIT DE L’AP DENTAL VENDRELL, QUE NO TÉ CAP OPCIÓ A LA PISTA DEL SANT JOSEP.

Els vendrellencs, superats per la defensa local, cauen 67-54 en un partit per oblidar.

Desfeta del conjunt taronja a la pista del Sant Josep de Badalona, en un partit on els visitants van caure per 67-54, després de veure’s devorats per la defensa local, que va collar l’atac vendrellenc, negat tot el partit, i on no van tenir cap opció, després d’anar a remolc tot l’enfrontament. Amb un terç de la competició jugada, els del Vendrell, estan situats en la dotzena posició, amb un balanç de 4-6.

Un parcial inicial de 14-3 als cinc minuts de joc, marcaria la resta del partit, els locals van sortir molt motivats, pressionant en defensa, davant un equip vendrellenc sense actitud i molt tou, que ràpidament es va veure superat pel joc dels de Badalona, que agafaven la iniciativa 21-12 al final del primer quart.

En el segon període, van continuar els problemes per anotar dels del Baix Penedès, que no trobaven el camí de la cistella rival (tres punts en els  primers sis minuts d’aquest segon quart), va ser el bagatge dels visitants. Per contra el Sant Josep, sense fer res de l’altre món en atac, ho aprofitava per anar obrint forat en el marcador, després d’un nou parcial de 8-3 que deixava un 29-15; que donava pas al 34-21 del descans.

A la represa, s’esperava la reacció dels taronges, però, res més lluny de la realitat, parcial inicial de 7-0 i 41-21 al lluminós, que deixava gairebé sentenciat el matx. A partir d’aquí, els visitants van carregar el joc sobre els seus pivots i van treure faltes personals al seu rival, el mal dia, també, en els tirs lliures, amb un pobre 16/33 va frenar qualsevol intent de remuntada, en un partit que estava del tot decidit, amb el 58-33, del final del tercer quart.

En el darrer període, els vendrellencs van treure l’orgull i de la mà d’un gran Marc Molina, nou punts consecutius en l’inici del quart, van començar ha retallar el marcador, davant un conjunt badaloní relaxat, que veia com els visitants clavaven un parcial de 5-21, que arreglava el resultat final, 63-54, ja en l’últim minut, en una reacció que va arribar massa tard. Cal oblidar aquest partit el més aviat possible i centrar-se en derrotar al conjunt de l’Horta, cuer que encara no coneix la victòria, que visitarà Coma-ruga el proper dissabte, i on s’espera la millor versió dels taronges per evitar sorpreses davant un rival que vindrà molt necessitat.

Pel Vendrell van jugar: Sintes (8), Galofré (6), Torres (13), Miguel (2), Galán (5), Salido (3), Molina (11), Thiam (1) i Rovirosa (5).

Parcials: 21-12, 13-9 (34-21), 24-12 (58-33), 9-21 (67-54).

Ajustada derrota del sènior femení i el sènior B cau a la pista del líder.

El sènior femení perdia per un ajustat 74-76 davant el Parets, a la segona catalana femenina. Una dolorosa derrota que deixa les vendrellenques amb un balanç de 3-6, a l’espera de visitar la pista del Bàsquet Ribes, diumenge vinent.

El sènior B masculí, visitava la pista del líder del grup 2 del campionat territorial, el Salou B, cedint per 64-59 després d’un intens partit.

El júnior masculí d’interterritorial perdia per 74-49 a la pista del Manyanet Reus Verd.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.