L’AP DENTAL VENDRELL NO SE’N SURT EN ELS PARTITS DISPUTATS A COMA-RUGA.

Els taronges van a remolc del Ramon Llull i cedeixen per 69-77, en un partit gris.

Nova derrota del conjunt vendrellenc, la tercera consecutiva davant la seva afició, aquesta vegada per 69-77 davant l’equip del Ramon Llull. Els del Vendrell, van anar a remolc del seu rival durant tot el partit, desaprofitant els molts tirs lliures que van tenir, amb un nefast 18/37 davant el 12/16 dels visitants.

Malgrat, això, els locals van arribar al tram final amb opcions de victòria, encara que el Ramon Llull, es va mostrar més encertat en els moments decisius i es va fer amb el triomf.

Tot i que la lliga acaba de començar, els del Baix Penedès, es queden amb una victòria i quatre derrotes, a la part baixa de la taula, amb l’obligació de començar a sumar victòries per no complicar-se més la classificació.

El Ramon Llull, un equip amb jugadors experimentats a la categoria, sortia molt endollat i marcava un parcial de sortida de 3-12 als cinc minuts; els locals a cop de triple, quatre de consecutius en aquest inici de matx, igualaven el marcador 12-14, però, els visitants, aprofitant la bona circulació de pilota marxaven 14-22, després d’un parcial de 2-8, al final del primer quart.

En el segon període, els de Miquel Àngel Gómez van millorar les prestacions defensives, encara que eren els de Barcelona, els que portaven la iniciativa al marcador; al descans, però, els locals, amb un joc més directe, retallaven fins un 33-37 el marcador.

A la represa, el perímetre i les ràpides transicions dels visitants, els donava un 40-52 a l’equador d’aquest tercer quart; els taronges, però, van saber reaccionar, amb un parcial de 8-0, amb un JJ Miguel dominador dins la zona, va capturar 16 rebots, que deixava un 48-52, que donava pas al 52-55 del final del tercer període, que ho deixava tot obert de cara al parcial definitiu.

L’últim quart va ser trepidant, amb un frec a frec constant, la defensa zonal dels vendrellencs, dificultava l’atac del Ramon Llull, i el partit es va igualar; els locals van empatar el marcador en dos ocasions, 59-59 i 61-61, aquesta darrera a 4.37 del final, encara que no van poder capgirar el marcador en cap moment. En els minuts decisius, els locals van forçar moltes faltes personals al seu rival, però, les errades en els tirs lliures, un llast tot el partit, i un triple dels visitants amb 66-70, complicaven el partit 66-73; amb 69-73, després d’un triple d’Alejandro Cereto, un rebot ofensiu del Ramon Llull, significava el 69-75 a 32 segons del final, que els taronges, ja no van poder contestar. Dissabte, els vendrellencs es desplaçaran fins a Badalona, per visitar la pista de la Minguella.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (15), Galofré (12), Torres (5), Miguel (16), Rovirosa (4), Salido (7), Sintes (6), Molina (2), Thiam i Galán (2).

Parcials: 14-22, 19-15 (33-37), 19-18 (52-55), 17-22 (69-77).

Vendrell - Ramon Llull 04

Dura derrota del sènior femení i victòria del sènior B.

El sènior femení perdia per un contundent 57-27 a la pista del Llefià, en un partit on les de Badalona van ser molt superiors. Les taronges, presenten un balanç de dos guanyats i dos perduts, a la zona tranquil·la de la classificació. El sènior B derrotava ampliament, en el campionat territorial, al Despertaferro de Reus. El junior masculí d’interterritorial, perdia per 45-72 davant la Salle Ploms-Reus.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.