DESFETA DE L’AP DENTAL VENDRELL A LA PISTA DEL SANT ADRIÀ.

Els taronges es descentren amb l’arbitratge i cauen 83-58, en un final de partit per oblidar.

Derrota dolorosa del conjunt vendrellenc, per 83-58, a la pista d’un equip que encara no havia sumat cap triomf, el Sant Adrià. Els del Vendrell, tot i anar a remolc durant tot el partit, es mantenien amb opcions de victòria a les acaballes del tercer quart, però, un parcial en contra i un arbitratge molt rigorós, que els va descentrar,  va deixar-los sense opcions i rebent un marcador en contra excessiu pel que s’havia vist fins al moment. Després de quatre jornades, els del Baix Penedès, presenten un balanç d’una victòria i tres derrotes.

Els visitants van sortir freds a la pista i el seu rival ho aprofitava per clavar un parcial d’inici de 7-0, el joc era travat i amb moltes imprecisions, els taronges, però, van anar entrant dins el partit, aprofitant els tirs lliures i tancaven el primer quart, amb un 17-12, que els feia anar a remolc d’un equip local, que, fins al moment es mostrava superior.

En el segon període, dos triples consecutius i la pressió defensiva dels de Sant Adrià de Besós, estiraven fins un 27-17 al marcador; els punts de Marc Molina i Omar Thiam dins la zona i un triple de Jaume Torres, significaven un parcial de 4-11 favorable als de Marc Naval segon preparador (el primer entrenador Miquel Àngel Gómez era baixa per aquest partit), que els tornaven a deixar 31-28, molt a prop del seu rival, a dos minuts del descans. Una mitja part a la qual s’arribava, amb un 38-30 favorable als del Barcelonès.

A la represa, un triple del visitant Javi Salido i els punts del pivot JJ Miguel, contestaven l’encert dels locals, en uns minuts d’intercanvi de cistelles, que deixaven als vendrellencs amb el partit controlat i amb moltes opcions, tot i anar a remolc 46-42 a poc menys de quatre minuts per tancar aquest tercer quart. A partir d’aquí, però, el matx va fer un tomb total, els del Vendrell van encaixar un parcial d’11-0 en dos minuts, superats per l’encert del conjunt local i es van descentrar davant un arbitratge molt rigorós, que collava en excés a l’equip taronja, resultat 57-42 i el partit que es complicava moltíssim. Al final d’aquest període 62-46.

En el darrer quart, els taronges ho van intentar, pressionant en defensa, però, la dinàmica del partit era del tot negativa i els col·legiats continuaven amb el recital d’errades, a manca de cinc minuts pel final tot estava decidit 68-53; els últims minuts van ser de tràmit i els vendrellencs es van deixar anar, encaixant una derrota massa excessiva, pel que es va poder veure sobre la pista. Caldrà oblidar aquest partit quan abans millor, i centrar-se en superar al Ramon Llull, que visitarà Coma-ruga, el proper dissabte.

Pel Vendrell van jugar: Sintes (2), Galofré (9), Miguel (9), Galán (2), Rovirosa (5), Salido (9), Molina (4), Cereto (2), Torres (12) i Thiam (4).

Parcials: 17-12, 21-18 (38-30), 24-16 (62-46), 21-12 (83-58).

Gran victòria del sènior femení davant el Sitges i el sènior B s’emporta el derbi.

Gran partit del sènior femení, a la segona catalana, que superava per un ampli 65-47 al conjunt del Sitges, després d’un partit molt complet de les vendrellenques. Després de tres jornades, les taronges tenen balanç positiu, amb dos guanyats i un de perdut.

El sènior B masculí, guanyava per 47-73 a la pista del Cunit, en el derbi comarcal de territorial.

El júnior d’interterritorial perdia per 71-46 a la pista del Santfeliuenc.