BRILLANT FÍ DE TEMPORADA PER AL BÀSQUET EL VENDRELL

Aquest passat cap de setmana s’ha donat per acabada la temporada pel que respecte a la Associació de Bàsquet el Vendrell, amb la cloenda del segon Campus Taronja “Ferran Trillas”.

S’han aconseguit molt bons resultats pel que fa als equips de formació, i amb els objectius assolits als equips més grans.

Podem destacar la sisena plaça a nivell de Catalunya aconseguit pel nostre mini masculí taronja, i la setena plaça també de tota Catalunya assolida pel nostre pre-infantil femení.

Però també cal destacar la primera plaça del infantil femení a nivell de Tarragona en el grup C.  I la primera plaça em la fase regular al nivell A de Tarragona del nostre cadet masculí taronja i la segona plaça amb la posterior final a quatre.

També cal esmentar el bon paper fet pel infantil masculí en la difícil lliga inter-territorial em que ha jugat. Així com el bon paper dels altres equips, ja que tots han competit amb les seves lligues i han jugat a un nivell cada cop mes alt.

Les escoles esportives han continuat amb la seva tasca valuosíssima amb la iniciació i formació de nous jugadors i jugadores. Em total cinc equips i uns setanta esportistes, que han participat a una lliga escolar cada cop més competitiva i ben organitzada.

A la temporada em que es celebrava el desè aniversari del club, s’han iniciat el primer 3×3 i el primer torneig taronja, tots dos amb gran èxit de participació i d’organització. I amb voluntat de continuïtat.

Cal destacar aquest any la retirada i penjada de samarreta de l’Anna Caralt, i l’Albert Trillas. Jugadors importantíssims als equips sèniors del club, però també molt implicats amb l’aspecte organitzatiu i de formació dels nous jugadors.

Per acabar en el acte celebrat aquest dissabte a Barcelona de la “Nit del Bàsquet Català”, el pivot del Bàsquet Vendrell Juan José Miguel “J”, va ser anomenat el millor jugador de la temporada 2012-2013 del Copa Catalunya. Durant la temporada ha estat el jugador més valorat a nivell estadístic, màxim rebotejador de la categoria i el jugador que ha estat més vegades “MVP” de la jornada.

Ara ja s’està preparant la propera temporada, en que si les previsions en compleixen augmentaran el nombre de jugadors i es podrà comptar amb dos equips mes. Aconseguint tenir equips em totes les categories femenines, fet que fins ara no s’avia produït i que indica la força del bàsquet femení al club i la Vila.

Encara continua obert el període de pre inscripcions per tothom que es vulgui apuntar a jugar a bàsquet a qualsevol edat.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.