NOVETAT D’AQUESTA TEMPORADA: la tecnificació i els jugadors del sènior A

Com molts ja sabeu, aquesta temporada ens havíem marcat com a objectiu que els jugadors sèniors del primer equip del club, estiguessin més implicats en les activitats formatives de la nostra entitat i fossin més propers a la resta dels jugadors, i així aconseguir un doble feedback entre formació i afició!

Al llarg d’aquest mesos, els diferents integrants de la plantilla del Copa, han anat passant pels entrenaments dels nostres equips de base, tant masculins com femenins. L’objectiu és que al llarg de la temporada puguin passar per la majoria d’equips, i tots els jugadors, des dels més petits (minis) fins als més grans (júniors), puguin conèixer els nostres sèniors.

Què fan en els entrenaments?
En aquestes sessions, els jugadors sèniors és presenten als nens, i tot seguit comencen una sessió de tecnificació, en un àmbit específic, que pauten prèviament amb els entrenador. Què busquem en aquestes tecnificacions? Doncs treballar d’una manera específica un aspecte concret del joc, des dels fonaments individuals, a aspectes més tàctics en situacions de joc col·lectiu. La idea és que els jugadors sèniors puguin transmetre els seus aprenentatges durant la seva carrera esportiva als nens i aquests puguin nodrir-se de les seves habilitats més destacades durant la sessió específica de treball.
Al final de la sessió, els nens poden competir amb els jugadors sèniors i posar-los a prova!

 

 

 

Si sou amics nostres al facebook podreu veure les fotos de les diferents sessions  🙂

 

 

Fins ara, s’han dut a terme les següents sessions de tecnificació amb aquests jugadors i equips:

OCTUBRE
Jordi Nieto: preinfantil + infantil femení
Marc Molina: pre infantil + infantil femení + preinfantil masculí
Marc Rovirosa: Mini taronja i negre masculí
Ferran Trillas: Mini taronja i negre masculí
Alan Crabtree: Júnior Masculí
JJ. MIguel: Júnior Masculí
Alejandro Cereto: Cadet Negre
Albert Trillas: Infantil Masculí i Cadet taronja

 

DESEMBRE:
Jordi Nieto: Júnior Masculí
Guillem Cusó: Infantil Masculí i Cadet Taronja
Alejandro Cereto: Infantil Masculí i Cadet Taronja
Albert Trillas: Infantil femení i preinfantil femení
Marc Rovirosa: Infantil femení i preinfantil femení
JJ Miguel: cadet negre
Marc Molina: cadet negre

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Equips, jugadors i jugadores i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.