EL CAMPUS TARONJA “Ferran Trillas” AL PARTIT FIATC JOVENTUT – REGAL F.C.BARCELONA

El passat diumenge dia 9 de desembre tots/es els jugadors/es del 1er Campus Taronja “Ferran Trillas” 2012 vam visitar el Pavelló Olímpic de Badalona per gaudir del derbi català més disputat dels últims anys. Després del viatge en autocar, una hora abans del partit, vam entrar a l’Olímpic on vam poder gaudir de l’ escalfament previ al partit de la Lliga ACB del Fiatc Joventut – Regal F.C.Barcelona i l’ambient festiu del pavelló.
El partit va ser molt disputat i intens, tothom va gaudir d’un partit d’alt nivell. Finalment, amb la victòria del Regal F.C.Barcelona a casa del Badalona, vam tornar en autocar cap a El Vendrell.

El 1er Campus Taronja “Ferran Trillas” es celebrà l’ última setmana de juny d’aquest any amb una molt bona acceptació entre els jugadors/es de l’ Associació de Bàsquet El Vendrell, ja que essent el seu primer any, va assolir prop de 60 participants amb edats compreses entre els 8 i els 15 anys. El 1er Campus Taronja “Ferran Trillas” va néixer com a una activitat estival de l’Associació de Bàsquet el Vendrell, ja que hi havia una manca d’oferta de campus de basquetbol al Baix Penedès, on poder compartir experiències amb jugadors/es d’altres edats i entitats esportives de tota la comarca tot treballant aspectes específics del bàsquet i valors que sorgeixen del fruit de la convivència amb el grup com la solidaritat, la responsabilitat i l’amistat. Tots ells, valors que conflueixen en un vendrellenc cofundador, jugador i entrenador de l’ A.B. Vendrell que aquest mateix any marxava de l’àrea esportiva del club. Així doncs, no hi havia cap dubte de quin nom portaria el  Campus Taronja.

El 2on Campus Taronja “Ferran Trillas” es celebrarà el proper juny els dies entre el 24 i el 30 al Pavelló “Santa Mª del Mar” de Coma – ruga i comptarem amb l’ Hotel Natura Park **** per a l’hostalatge, com l’any passat. A l’ inici d’aquest proper any es podran formalitzar les inscripcions pel proper Campus Taronja “ Ferran Trillas”.

La Comissió del Campus Taronja

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Campus Taronja Ferran Trillas i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.