Taller de couching a Sant Vicenç

Taller de Coaching: L’ÈXIT MÉS ENLLÀ DEL “ÈXIT”
Descripció general

A la teva vida hi ha reptes, somnis, oportunitats, problemes, rutines, conflictes, èxits, barreres, pèrdues, guanys, possibilitats, situacions favorables i complicades, crisi, … I els seguirà havent, ja que l’únic que roman en la vida de qualsevol ésser humà és el canvi.

L’objectiu d’aquests tallers pràctics és que, emprant les teves capacitats i el teu potencial innat, aprenguis de tu mateix a donar una resposta sàvia al que esdevé en la teva vida (gestió reactiva) i també que aprenguis a anticipar-te això (gestió proactiva ).

Si estàs disposat a treballar dur ia obrir-te a tu mateix, en aquests tallers trobaràs respostes (procedents del teu interior), vas a elaborar un pla d’accions per a la teva millora, i trobaràs la motivació i el autocompromiso per fer-ho.
Tindràs l’oportunitat d’experimentar i entrar en els dominis del poder personal, i serà només teva la responsabilitat d’exercir.

A QUI S’ADREÇA AQUEST TALLER?:
A qualsevol persona que vulgui aconseguir canvis significatius en la seva vida en l’àmbit en el que vulgui posar el seu focus.

QUIN ÉS L’OBJECTIU DEL TALLER?:
Aprendre a usar la teva saviesa i el teu poder interior de manera conscient. Per aconseguir aquelles coses que veritablement desitges per a tu i per la teva vida.

QUI FACILITA AQUEST TALLER?:
Dr Joan Carles Arrese Aguilera. Coach Professional Certificat per les prestigioses organitzacions CTI i ICF. Membre de la Internacional Coach Federation i fundador de l’Associació de Professionals de Coaching de Castella i Lleó.
Col · labora amb nombroses organitzacions públiques i privades en matèria de coaching i lideratge.
El formador Xavi xxx serà l’encarregat del taller

1499494_396565463808693_1266637343_n

  Campus d’estiu

  El campus, que se seguirà celebrant les dues pròximes setmanes, ha guanyat en qualitat d’instal·lacions i amb quantitat d’inscrits

  La quarta edició del Campus d’Estiu de Futbol Sala, que organitzen Bagesport, està sent un èxit.

  La principal novetat d’enguany és que el campus ha passat de celebrar-se a les pistes municipals de Sant Vicenç a fer-ho als Pavelló Municipal, amb millors condicions i menys calor pels inscrits.

  En aquesta línia, Redu, coordinador esportiu del campus, ha explicat que amb aquest canvi d’instal·lacions “hem guanyat moltíssim en qualitat”. Ha assegurat que aquest campus “cada any creix més”.

  954878_315479105250663_290231994_n

   Curs de Monitors de Futbol Sala

   Bagesport i Anefs junts per l’esport

   Segona convocatòria del curs de monitor online de ANEFS temporada 2014.

   L’àrea de formació de ANEFS ofereix un altre any més, el curs de monitor de futbol sala. Orientat a tots aquells que vulguin iniciar-se en la formació tècnic-tàctica del nostre esport, als que li aportaran una adequada formació de base per concertar i desenvolupar els principis bàsics de l’entrenament esportiu en futbol sala, i que li permetin assumir i executar les primeres responsabilitats com a entrenador en equips de base.

   El curs consta de 65 hores lectives dividides en diferents mòduls o assignatures, que permetran a l’alumne introduir-se en tots els conceptes i tasques pròpies de l’entrenador de futbol sala.

   Podeu obtenir més informació en el següent enllaç: Més informació sobre el curs de monitor online

    Al setembre setmana de l’esport

    Activitats gratuïtes i, per aquesta edició, es proposa al participant d’aportar 1€ per a cada activitat que realitzi per solidaritzar-se amb la lluita contra el càncer i, per aquest motiu es donaran tots els donatius a l’Associació espanyola contra el càncer.

     Forma part de:
     És un projecte de:
     xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor