Comença la temporada de sortides de la Colla de Gegants La Unió

Aquest mes de juny comença el més fort de la temporada de sortides de la Colla de Gegants La Unió.

El dissabte 1 de juny van anar a la Selva del Camp per la tarda, i aquest dissabte 15 de juny aniran a Valls, també per la tarda. La següent serà el dissabte 29 de juny a Creixell per matí.

La colla ho agafa amb moltes ganes aquesta temporada, ja que estrenen nou cap de colla i han restaurat els nanos que aquest any compleixen 8 anys.

Tot i que ja han fet alguna sortida aquest any, com per exemple a Vila-seca i Salou al gener, és ara a l’estiu quan hi han més trobades de gegants degut a que la majoria de festes es celebren amb l’arribada del bon temps. Per anar obrint boca aquí us deixem el vídeo del ball conjunt de gegants a Salou d’aquest any.

Quant a Admin. AVV La Unió

L’Associació de Veïns La Unió neix al març del 1991 de la necessitat social que algú miri pel nostre barri. En un moment inesperat amb el tall d’un carrer, la gent s’organitza, es manifesta i aquest és el principi del seu naixement. Els veïns s’agrupen, formen una gestora i es constitueix l’associació amb una clara declaració de principis. La Unió existeix per construir, reivindicar i aconseguir, amb el recolzament de la resta d’entitats del nostre barri, que Sant Pere i Sant Pau sigui un gran lloc on es pugui viure, passejar, comprar, gaudir i, en definitiva, fer un barri amb vida. La nostra meta és aconseguir un barri millor, amb l’esforç i participació de tots, principalment del jovent. No ens cansarem de demanar fins aconseguir tots els equipaments que la nostra zona necessita i adaptar-los a la població resident que cada vegada creix més cosa que crea noves necessitats.
Aquesta entrada ha esta publicada en Colla de Gegants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.