Per la Cultura del Poble.

1a Trobada Nacional d’Ateneus de Catalunya

| 0 comments

La Federació d’Ateneus de Catalunya impulsa la primera Trobada Nacional d’Ateneus, que tindrà lloc el dissabte, 19 de maig, a Figueres. La intencionalitat de la trobada és generar un ambient distès –allunyat de la formalitat de l’Assemblea General Ordinària-, en el qual els associats dels diferents ateneus de tot Catalunya es puguin retrobar, interaccionar i conviure durant una jornada tant lúdica com festiva.

Clica  a la imatge per a consultar el futlletó informatiu de l’esdeveniment.

La programació compta amb una visita cultural, el matí del dissabte, un dinar popular, i una quina a la tarda. La FAC convida a completar un cap de setmana asserenat amb les activitats paral·leles que se celebraran a Figueres; l’obra de teatre ‘La filla del seu pare’ divendres a les 21h, l’exposició ‘Ateneus. Cultura i Llibertat’ durant la jornada de dissabte, i el concert de sardanes el mateix dissabte a la nit i el 57è Aplec de la Sardana de Figueres de diumenge.

Preu, inscripcions i reserves:

– El preu per persona de la reserva, que inclou el dinar, és de 22€.
– Per anar a la trobada, la FAC posa a disposició de la nostra delegació un autocar que sortirà des de Lleida a les 7h. i farà una parada a la zona de Tàrrega per facilitar l’assistència. La tornada es farà el mateix dia cap a les 19h. El termini màxim per confirmar les places d’autocar serà el dia 2 de maig.

– Per les entitats que tinguin interès a fer reserves grupals en hotels de la vila, la FAC ha arribat a un acord amb tres hotels. Cal tenir en compte que el termini de reserves també s’esgota el 2 de maig.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor