Ateneu Popular

Per la Cultura del Poble.

Vota’ns als Premis Ateneus!

| 1 Comment

Visites la nostra página web? Reps el nostre butlletí per correu electrònic? Retuitejes els nostres tuits? Cliques m’agrada a les entrades de la nostra página de Facebook?  Has vist algún video del nostre canal de YouTube?

Si has respost alguna de les preguntes de manera afirmativa, estàs en disposició de donar-nos suport a la candidatura presentada per part de l’Ateneu als Premis Ateneus 2014 dins de l’opció del Premi de Votació Popular des de la web del diari Ara.  A aquest premi hi opten totes les candidatures de totes les categories disponibles i l’Ateneu s’ha presentat a la de Mitjans de Comunicació per tot el nostre sistema de comunicació integral per a la difusió de les activitats que organitzem.

Ja ho saps, no tens excusa per no votar-nos, cliqueu a la imatge per anar al link de la votació del diari Ara, teniu temps fins el 9 de desembre:

Clica a la imatge per votar-nos!

Clica a la imatge per votar-nos!

Ah i una altra cosa: el dia 15 es la cerimònia d’entrega de premis al Centre Cultural el Born de Barcelona. Si hi voleu asistir feu-nos-ho saber l’abans possible!

One Comment

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor