Home » Activitats de lleure per a tothom » Èxit de participació i organització en el XXI Campionat de Tarragona de Futbol Sala ACELL-SPECIAL OLIMPICS

Èxit de participació i organització en el XXI Campionat de Tarragona de Futbol Sala ACELL-SPECIAL OLIMPICS

10351534_763574213674403_6295132129834607051_nEl passat dissabte 10 de maig va tenir lloc al Vendrell la celebració del XXI CAMPIONAT DE TARRAGONA DE FUTBOL SALA ACELL-SPECIAL OLIMPICS, on van participar prop de 100 esportistes amb discapacitat intel•lectual.
L’organització de l’acte va ser tot un èxit, fruit de la col•laboració del Centre de lleure Ventall, el Club de Futbol Sala Vendrell, el Patronat d’Esports del Vendrell i l’Associació Trèvol. Els vendrellencs vam ser el club amfitrió.

Els equips participants van ser: APRODISCA (Montblanc), VENTALL (El Vendrell), BAIX CAMP 1 i 2 (Reus), BELLISENS-PERES MATA (Reus), SOLC (Tarragona), ZIGA-ZAGA B (Valls), ESTELA (Tarragona).
El matí va començar dues lliguetes paral•leles de quatre equips cadascuna en els pavellons Municipal i del Tennis. La competició va tenir de tot: intensitat, bon joc…i emoció, com per exemple, la final decidida a llançaments de penals entre l’equip Solc de Tarragona i el Ziga-Zaga de Valls.
Els campions de cada grup van ser l’escola SOLC de Tarragona i APRODISCA de Montblanc.

desiguapaA continuació van tenir lloc les finals de proves individuals d’habilitats i destreses en futbol, per aquells esportistes que no poden practicar el futbol en equip.
Durant el matí vam gaudir de la visita d’en Martí Carnicer, alcalde del Vendrell, i del regidor d’esports Sergi Teruel que va lliurar els trofeus als campions i participants.
El matí va acabar amb l’actuació del grup PETAFORT de Santa Oliva que de forma desinteressada va fer ballar i saltar amb la seva percussió a tots els participants.

Per acabar, agrair la feina que ha fer al llarg de l’any el Club Futbol Sala Vendrell en el foment de l’accés i pràctica d’aquest esport per a les persones amb discapacitat.

Post Tag With :

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor