Home » Activitats amb l'Escola » Tallers de suport a l’estudi

Tallers de suport a l’estudi

Els Tallers de suport a l’Estudi són activitats de suport a l’aprenentatge que volen proporcionar eines que ajudin l’alumnat a adquirir hàbits d’organització i estudi, a planificar el treball escolar, a aprofitar recursos i afavorir una actitud positiva vers l’aprenentatge, per tal de proporcionar-los millors condicions per al seguiment escolar.

És una activitat pensada per reforçar l’ordre, l’organització i l’hàbit d’estudi en un ambient tranquil, que faciliti la distensió i la concentració. Es planteja com un suport a la realització de les tasques escolars fora de l’horari lectiu. L’alumne realitzarà les seves tasques individualment o en petit grup, el monitor/a revisarà l’organització i l’agenda, i donarà els suports que calguin en el moment que  es necessitin.

L’activitat respon als objectius d’aconseguir una millora global dels resultats educatius a més de treballar la cohesió social i, arribat el cas, evitar abandonaments prematurs. Vol ser complementària a les estratègies d’atenció a la diversitat, potenciant la cultura de l’esforç i alhora un estímul al bon rendiment.

Actualment estem fent Tallers de suport a l’estudi en les escoles vendrellenques: Teresina Martorell, Pau Casals, Àngels Garriga i Àngel Guimerà, amb nens i nenes de 3er. a 6è. de primària. I en l‘institut Mediterrània amb nois i noies d’ESO.

En tots els casos, els grups de treball són d’entre 8 i 10 alumnes, fent l’activitat dos o tres dies per setmana, en cabar les classes.

Post Tag With : ,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor