Home » Centre de lleure l'Espurna » Vacances a Planoles, per Sergi Bonet

Vacances a Planoles, per Sergi Bonet

Les vacances a Planoles
DSC05606
Els dies 16, 17, 18 i 19 d’abril vàrem sortir de Valls amb les furgonetes per anar a un poble que es diu Planoles. És un poble molt bonic que està a prop de Núria, als Pirineus. El viatge va ser bonic i ningú es va marejar.
El primer dia vàrem trobar-nos a l’estació d’autobusos de Valls, vàrem marxar una mica tard, a les 11 del matí, Tothom estava content.

Cap a la nit vàrem arribar a l’alberg i ens vàrem instal•lar. A l’alberg sentíem l’aigua del riu, era bonic el soroll que feia. Després de sopar vàrem veure el partit del Barça i Real Madrid, no varen fer cap gol, nosaltres  no estàvem gaire contents.

El segon dia vàrem visitar la vall de Núria, amb les furgonetes, la gent estava una mica cansada. Vàrem pujar tots junts al cremallera, a mi em va impressionar i em va agradar. Vàrem  anar caminant fins al mirador de Núria,  on vàrem dinar, la vista des d’allí era bonica i feia fresqueta. Aquesta excursió em va agradar perquè jo estava be.

El tercer dia és el dia que em va agradar més perquè ens vàrem tirar per una tirolina, aquesta tirolina era molt alta i feia molta impressió, quan vaig acabar de passar la gent m’esperava i des de baix m’aplaudia i cridava. Després vàrem pujar a les furgonetes per anar a veure unes coves, dins a la cova vàrem veure un rat-penat penjat a dalt, no es movia perquè dormia, portava un casc amb el llum al davant i no em costava de caminar perquè hi veia be. Des de la cova és veia el bosc i les muntanyes, el paisatge era bonic.

L’últim dia  vàrem esmorzar i dinar a l’alberg i vàrem marxar, el viatge cap a casa era una mica llarg i la gent estava cansada.

Per acabar, aquests dies de sortida em van anar bé, el menjar de l’alberg era molt bo i  no vaig avorrir-me gens perquè sempre estava fent activitats. La gent feia fotos, també vam comprar moltes coses boniques per la família. M’ho vaig passar bé.

Sergi Bonet Montserrat
Centre de Lleure l’Espurna

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor