Primera edició de la Nit de la Ciència

El 18 de novembre tindrà lloc la 1a edició de la Nit de la Ciència de Sabadell, organitzada amb l’objectiu d’apropar la ciència i els investigadors a la ciutadania de Sabadell i posar en valor la rellevància de la ciència en la vida de les persones.

Ens trobarem al Teatre Municipal de la Faràndula el proper més de novembre en una nit solidària per recolzar un projecte de prevenció de problemes de salut mental en infants i joves desenvolupat a través de la Fundació Parc Taulí.

Primera edició de la Nit de la Ciència

Compartir
  • Facebook
  • email
  • Print
  • RSS
  • del.icio.us
  • Add to favorites
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.