Tenim altre WEB….

Ei, tothom vols mirar al nostre WEB:

http://apsgvori.flog.cat/

 

Gracies a per tothom i la senyera al enha Catalunya.

Quant a apsgvori

Primer historia haver creat 1949 i ajuntament li negat, desprès tornar 1956 tanmateix negat per falangisme. Entre 7 persones sordes i sords passa al nou persones, res de res. Pot ser senyor Juan Carrera tercera edat. Segona historia fets, 1975 un grup sords i sordes passa a Can Estafanell en Cardedeu fins 1978, quedar a Granollers al lloc per bar, sales fins 1980, va aconseguit l'Estatut, no arribar fins 1981 del mes abril. Tercera historia panic per local social des de 1980 mesos finals i gracies al senyor Joan Estafanell i amb oient Manuel Gracia Iciar et conseguit canvi local social, segon al tercer local social en lloger, quart local allunya centre de granollerí, ultim local social va esser Centre Civíc de Tres Torres i perdut tots socis i totes sòcies, per aquesta causa en 1998. Quarta historia llarg termini entre lluita per senyor Salvador Estafanell, entre altres persones i gents sordes i sords fins 2011, conseguit renovat documents des de 1981 i tots legals. Així nova època d'en Salvador Estafanell i Solà primer president en lluita i tambè algunes suport, Rogelio Carmona. Seguiment format APSGVORI. Quintze historia, Conseguit local social en CCPT de la Troca - Fabrica dels Arts de Roca Umbert. Des de 2 de febrer del 2011.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.