El Parlament insta a recuperar els menjadors als instituts.

El Parlament va instar ahir a recuperar els serveis de menjador en tots els instituts abans que arrencada el pròxim curs escolar, en una votació que va perdre Junts per Sí.

El PSC va portar al ple del Parlament una moció que, entre d’altres punts, insta  << recuperar el servei de menjador escolear en tots els intituts abans del L’inici del pròxim curs 2017-2018 >> , a l’hora que planteja la possibilitat d’avançr els horaris de menjador. en aquest punt van votar a favir Ciutadans, PSC, Catalunya Sí que es pot, PPC i CUP. La mateixa correlació s’ha produït en un altre punt aprovat del text, que exigeix dotar de professionals específics els serveis de menjador i transport escolar abans de l’inici del pròxim curs.

Comparteix!

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.