L’ ACAB

L’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia és unl'ACABa entitat sense ànim de lucre que es dedica a donar suport i acompanyar a persones que pateixen trastorn de la conducta alimentària (anorèxia nerviosa, bulímia nerviosa, trastorn per afartaments o altres), per a que puguin empoderar-se de la seva recuperació, acompanyant la seva presa de consciència i la motivació pel canvi, donant tota la informació necessària per a iniciar un procés terapèutic especialitzat i oferint un espai amable on sentir-se sempre recolzat.

L’ACAB tambè ajuda a les famílies per a que siguin agents de canvi. Facilitant la comprensió de la malaltia que fa disminuir els sentiments de por, angoixa, culpa i impotència. Treballant pautes de relació que fan disminuir els conflictes i ajuden a que la persona es faci conscient del seu problema i sigui més capaç de demanar l’ajuda que necessita.

L’ACAB tambè treballa per sensibilitzar a la societat de la presència i l’impacte dels trastorns de la conducta alimentaria, dels factors que intervenen en el seu desenvolupament i de com podem, entre tots, combatre aquells que son responsabilitat de tota la societat, com és el cànon estètic d’extrema primor que encara segueix present, validat per la industria de la bellesa i difós pels mitjans de comunicació.

Pots consultar-nos sempre que ho necessitis al següent correu electrònic o telèfon:

consulta@acab.org 93 454 91 09

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor