Festa Major del Raval, Festes del Carme

Iniciem les Festes del Carme, anormals crea’n nous reptes amb totes les mesures de seguretat, un Pregó limitat, sense cercavila d’Imaginari Festiu, sense el cor de la Gent Gran, el substituït per una exposició de l’Imaginari al Palau de la Virreina, decoració fotogràfica al carrer Hort de la Bomba de moments passats de les Festes, Xocolatada pels nens i nenes del Casal dels Infants del Raval, sense les titelles i actuació musical, sense la Diada Bastonera i la cantada d’havaneres s’ha refet amb una petita mostra de cançó a la nostra seu, aforo molt reduït.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Bouets i la Vaqueta del Raval, Cantades d'havaneres, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.