Exposició “Gabinet de curiositats”

El dia 5 de juny s’ha inaugurat l’exposició del Sr. Enric Mena, amb el títol “Gabinet de curiositat”, l’assistència a l’acte va ser nombrosa, vam comptar amb la presència de la Regidora del Districte Sra. Gala Pin, la Consellera de Junts per Catalunya María José Chacon, representants de diferents entitats, tots van coincidir en el fet que era molt interessant de poder veure com els models exposats, amb el temps dels anys han anat transformant per, millorarà la qualitat de vida de les persones.
Ocupant 4 vitrines amb diferents temàtiques, i unes 30 peces de diferents curiositats.
L’exposició estarà oberta fins al dia 20 de juny al Casal de Barri Floch i Torres de les 9h. a 20h.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.