Guanyadors dels XXIX Jocs Florals del Raval

El diumenge dia 19 de maig a les 11 del matí, a l’auditori del Museu Marítim en, atorga els premis als Jocs Florals del Raval, amb l’assistència de la Il·lustríssima Regidora del Districte de Ciutat Vella Sra. Gala Pin, La Presidenta de la A.C.V. Carrer Cera i cofundadora dels Jocs Sra. Gemma Mena, acompanyats pel jurat, Presidenta Sra. Viqui Molins, editora, llicenciada en literatura i germana Teresiana, secretari Sr. Jordi Rabassa, Conseller tècnic del districte de ciutat Vella, Sra. Manela Anguita, llicenciada en filologia hispànica i en filologia catalana, Sra. Isabel Hernandez, diploma social per la universitat de Barcelona.
També van acompanyar l’acte Sra. Maica Pinto en representació de la CUP, Sra. Fauzia presidenta de l’Associació de Dones Marroquines de Catalunya, Sra. Glòria Torras tècnica del Barri del Raval, com representació en nom dels Casals de la Gent Gran Tarradellas i Trueta. Ens acompanyava la Sra. Teresa Soldevila en nom del Museu Marítim.
Van participar 71 persones en vers i prosa amb 106 treballs, de diferents poblacions de Catalunya i fora del país, és una satisfacció, que persones de tants diferents llocs vulguin participar en uns Jocs Florals d’un Barri de Ciutat Vella de Barcelona.

Els primers premis van ser llegits pels seus autors, sent molt aplaudits pels assistents.
Els premis guanyadors són:

Vers adult 3er. premi amb el títol: El gat Botero del Sr. Lluis Rubio i Domingo
Vers adult 2on. premi amb el títol: Buidor de la Sra. Carme Solé Solé
Vers adult 1er. premi amb el títol: A mi padre de la Sra. Ana Perez Romero
Prosa adult 3er. premi amb el títol: Nefertari de la Sra. Eva Maria Pelegri Margeli
Prosa adult 2on. premi amb el títol: El Greix de la Sra. Sandra Freijomil Tramunt
Prosa adult 1er. premi amb el títol: L’altre barri de la Sra. Inmaculada Serrat Coelles

En finalitzar l’acte es va oferir a tots els assistents un petit refrigeri en, el magnífic jardí del Museu Marítim.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Jocs Florals del Raval, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.