Festa de Cultura Popular al Raval

El passat dia 16 de març, pèls, carres del Raval, va estar ple de música, color, balls, amb la cercavila de bastoners, bestiari, capgrossos, gegants acompanyats de batucades, gralles, caixes.
Vam participar 18 colles festives, de la cultura popular tradicional.
Ens van acompanyar els Bouets i la Vaqueta del Raval, Bastoners del Raval, l’Ave Fènix del Poble Nou, Dofi del Casc Antic, La Mulassa de Barcelona, Gat Sirius, Caparrots de Sant Cugat, Capgrossos del Raval, Gegants de Sant Jaume, Gegants de la Sagrera, Fal·lera Geganters de la Sagrada Família, Geganters i Gallers de la Garriga, Gegants Ripollet, Gegants i Grallers de Casablanca, Colla Geganters de Lliça de Vall, Gegants del Raval, Gegants del Poble-sec, Gegants de la Barceloneta.
En finalitzar la cercavila a la plaça Joan Amades, cada colla va obsequiar a tothom amb les figures de l’imaginari festiu un ball, i el tan esperat espectacle de foc per la colla del Drac del Poble Nou amb la figura de l’Ave Fènix, que cada any renovem l’espectacle, sent admirat per gran quantitat de persones, com també la cercavila discorre entre gran quantitat de persones per, els carres del barri.
Com tota festa es fa la cloenda, se celebra un àpat de germanor tots junts a l’escola Milà i Fontanals amb l’assistència de 425 participants de la cercavila, cada colla va ser obsequiada amb un record de la festa.  Fins l’any 2020!!!

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Festa de cultura popular al Raval Santa Madrona, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.