Festa del Foc

Com cada any la nostra entitat organitza la Festa del Foc, el dia 23 de juny, l’anomeno així perquè és una festa de lloança a les tradicions del nostre País i volem que el Barri del Raval pugui gaudir d’aquesta festa tan entranyable.

La Rambla del Raval es transforma en una gran plaça Major per celebrar l’arribada de la Flama del Canigó.

A la Rambla amaneix amb un escenari, cadires per gaudir d’una cantada d’havaneres, mentre un grup de veïns del Raval van a buscar la Flama a la plaça Sant Jaume, s’hi han col·locat taules per un sopar de carmanyola o es va buscar pizzes que en la Rambla hi ha de molt bones, sopant en esperar la revetlla.

S’ha fet el Rom cremat, mentre cantava el grup d’Havaneres Mar Brava, estan totes les cadires plenes de seguidors de les havaneres.

Arriba la Flama del Canigó que va fer la cercavila pels nostres carres, encesa de la foguera per cremar tot el no desitjat i pel que van comprovar hi ha molt per cremar, els veïns anaven tirant els seus paperets a la foguera.

Arriba, la revetlla, va quedar petit l’espai que van deixar de pista de ball, amb els Dj. Jordi i Medi, van fer que saltes el ritme i l’alegria del seu molt bon repertori, a les 2 de la matinada del dia 24 es va acabar la festa a l’espera del vinent 23 de juny de 2019.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Festa del Foc Revetlla, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.