10a. Festa de les Escoles Bastoneres de Primaria

El passat dia 11 de maig l’Avda. de la Catedral, es va omplir d’escolars de 16 escoles de la ciutat, per al tancament de tallers de Ball de Bastons que realitzen a les seves escoles, en finalitzar els balls tots els nens i nenes van berenar i als representants de les escoles, monitors i músics se’ls va fer entrega d’un record de la dita Festa.

La nostra entitat, un dels seus projectes és els tallers de Ball de Bastons, per promocionar la nostra cultura popular, i organitzem aquesta festa com a premi als alumnes que durant tot el curs han estat aprenent el Ball de Bastons.

Impartim tallers a 10 escoles la majoria de Ciutat Vella, Sant Martí, Horta i Hospitalet.

Amb el suport: Cotto House Hotel

Districte ciutat Vella

Col·labora Dep. Cultura Generalitat

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Festa de les escoles Bastoneres de Primària, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.