Encesa de llums Nadalencs al Raval

El passat dia 25 de novembre al Raval, es va celebrar una gran festa per l’encesa de les llums de Nadal, sota el projecte de Raval Km0, un projecte de reinserció laboral portat a terme per la Fundació Tot Raval i Impulsem. A on es formen persones amb diferents tallers, el d’electricitat és el que durant la durada del curs muntant les diferents figures representades en llum, persones del barri, que primer es fotografien i després es crea el disseny que veieu al carrer.

Les fotos estan exposades amb les seves històries a la galeria del carrer dels Àngels.

La nostra entitat va participar en la festa amb una cercavila de llum, les dues seccions de cultura popular, els Bastoners del Raval i els Bouets i la Vaqueta del Raval, tots ells estaven molt ben il·luminats.

Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.