Mostra d’entitats de Gent Gran

El passat dia 6 d’octubre a l’inici de la Rambla i dins de les Festes del Rose es va celebrar una Mostra d’Entitats i Casals de Gent Gran. Cada entitat en les seves carpes tenien difusió de l’entitat i també es van realitzar tallers, actuacions dels diferents Casals i a la tarda fi de festa amb ball per tots els assistents.

La A.C.V. Carrer Cera i la secció Llar de l’Avi van participar. I principalment el projecte de “Dones Actives” amb el grup de cant que van posar el seu granet de sorra amb cançó catalana, i el grup de teatre va realitzar un taller de teatre amb “Un tenorio de estar por Casa”.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Mon Raval

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.