RSS

Communities in Transition

AHEAD organitza el curs de formació “Euro – Mediterranean training: Communities in Transition. Learning methodologies for entrepreneurship for social change”

Més de 20 joves d’organitzacions Euro-mediterrànies es reuneixen a Coma-ruga del 12 al 20 Setembre per començar un projecte enfocat a fomentar l’emprenedoria social.

Davant de la situació actual de crisis que estem patint a ambdues parts de la Mediterrània, l’associació catalana AHEAD – Associació d’Educadors en drets humans, amb el suport del programa Joventut en Acció, aposta per l’emprenedoria social com a motor pel canvi social i ofereix una formació innovadora que planteja solucions a necessitats que van més enllà del sistema econòmic. Durant set dies, organitzacions transformadores enfocades als joves de Catalunya, Egipte,el Líban, Jordània, Marroc, Estònia, Lituània, Hongria i Itàlia, exploraran i es proveiran d’eines, coneixements i competències per millorar el seu treball centrat cap al bé comú i al canvi.

Els protagonistes d’aquesta formació seran els joves de la regió Euro-Mediterrània i sobre tot les ganes de canvi. A través de l’educació no formal, el jovent alliberarà la seva creativitat, innovarà, estructurarà les seves idees i aprendrà de projectes encertats que ja s’estan duent a terme. A més a més, es desenvoluparan estratègies per fomentar la cooperació i l’intercanvi entre les organitzacions Euro-mediterrànies per tal d’aconseguir un món més just i igualitari per tothom.


El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor