TOTES SOM AFA! 4-OCT PRIMERA ASSEMBLEA DEL CURS

Comencem !!!

Us animem a participar a l’AFA, aquest proper curs, s’ha de renovar la Junta !!! Així que mamis, papis, necessitem de la vostra col·laboració. Perquè com diu el video al final tot és per les nostres filles i fills !!

Aquí tots sumem per poc que fem, tots podem dedicar una estoneta a col·laborar i en millorar l’estada de les nostres filles i fills a l’escola. Aquest any farem una bossa de col·laboradors, per així el que pugui en un moment donat, pugui col·laborar encara que sigui un dia puntual.

Sempre es necessiten mans, però aquest any encara més !!!

Sense AFA, no tindrem EXTRAESCOLARS, XERRADES, FESTES, ALLARGAMENTS, BRESSOLS D’ESTIU… Ni la lluita continua que representa treballar cada dia per millorar tot allò que no us agrada.
Intentem sempre fer-ho el millor que sabem i esperem deixar-ho millor del que hem trobat.
Va animeu-vos !!! Necessitem mans per a tot !!

I si només tens una estoneta al llarg de l’any també serveix… TOTES SUMEM !!! TOTES SOM AFA !!!!

VA, QUI ENTRA (a la Junta de l’AMPA)

Videoclip protagonitzat per membres de la Junta de l’AMPA Joan XIII (2018/2019) amb la col·laboració de l’equip docent de l’Escola Joan XXIII de les Borges Blanques, entre d’altres, amb la finalitat d’engrescar a les famílies a entrar a formar part de la junta de l’AMPA o a participar de totes