Enquesta Jocs Infantils Parc del Clot

¿Ens ajudeu a millorar les zones de jocs del Parc del Clot?
Feu clic aquí per votar

PER QUÈ UNA ENQUESTA?
Com tots sabeu a finals de l’any passat es van portar a terme diverses actuacions per renovar les zones de joc infantil del barri. Després de 15 anys en funcionament, calia renovar aquestes infraestructures seguint els nous criteris de manteniment i seguretat.

A principis del 2017, l’AFA de la Escola Farigola (les nostres veïnes) va proposar presentar una instància a l’Ajuntament amb el recull de valoracions. (document que podeu trobar al següent enllaç). Aquest document valoratiu es va presentar al Consell de Barri del mes de març i va ser signat per les AFA de 6 entitats educatives diferents. l’AFA EBM La Farinera va participar des de l’inici a aquesta iniciativa.

El passat més de juliol, les AFAs del Barri vam tenir reunió amb l’Ajuntament del districte per parlar de les instàncies presentades, exposar la disconformitat de les famílies amb les actuacions de renovació de les estructures dels parcs executades a final del 2016 i sol•licitar participar en les següents propostes de renovació de parcs.

QUÈ VA PASSAR DESPRÉS?
En aquesta reunió l’Ajuntament es va comprometre a traslladar aquestes observacions als projectistes per tal de tenir-les en compte en els projectes de renovació, així com també a enviar les propostes de canvi a les entitats perquè poguéssim triar quina opció seria la millor.

És per aquest motiu que durant el mes d’agost, l’Ajuntament va enviar a les entitats que vam signar les instàncies, 4 propostes per a la renovació de la segona rodona de jocs infantils del Parc del Clot.

I ARA?
Ara iniciem el nou curs, aprofitem per fer arribar aquesta a TOTS els membres de l’EBM La Farinera. Us presentem les 4 opcions:

OPCIÓ 1: Circuit petit + Carrusel + Gronxador

OPCIÓ 2: Circuit gran + Carrusel + Balancí

OPCIÓ 3: Uniplay (circuit i caseta)

OPCIÓ 4: Circuit fusta + erugueta + roda

Feu clic aquí per votar