Home » Participació » Commemoració del Dia Mundial D’Alzheimer

Commemoració del Dia Mundial D’Alzheimer

El dia 19 de setembre va tenir lloc la commemoració del dia Mundial de l’Alzheimer. Amb aquest motiu l’AFABSS va realitzar un acte al Círcol Catòlic de Badalona. Es va projectar el curt “Donde no puedes llegar” dirigit per Marc Nadal i protagonitzat per la Assumpta Serna i Aida Oset, a més també vàrem comptar amb el rapsode Marçal Font i Espí que acompanyat pel saxofonista Ferran Besalduch ens vàren deleitar amb el recital poetic musical “Remiezhla, poesia per donar la volta l’Alzheimer”.

El dia 22 de setembre vem estar a la plaça de l’ajuntament de Badalona oferint les nostres bosses de pa, fetes per les voluntàries que col·laboren amb nosaltres. Volem agraïr a la Maria Crespo, propietaria del Forn Bertran, la seva connivencia amb la nostra entitat fent que les persones que adquirissin una bossa de pa la poguessin omplir amb una barra al forn.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

*

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor