Hivern 2019

SORTIDES PREVISTES

Diumenge 27/01 Muntanya de la Sal i Castell de Cardona. Sortida de tot el dia per a infants i adults.

Farem una visita guiada al Parc Cultural de la Muntanya de la Sal (un lloc únic en el mon), pujarem al Castell i farem una bona passejada pel voltant, veurem les paradetes del mercat setmanal (amb interessants productes locals) i, coneixerem la ciutat antiga.

Dissabte 02/02 Iniciació a les raquetes de neu. Sortida de tot el dia per a infants majors de 3 anys i les seves famílies.

Diumenge 03/02 Vallès inèdit I. Matinal de muntanya.

SORTIDES REALITZADES

Diumenge 13/01 Sant Pere Màrtir (Barcelona) Matinal de muntanya maternoinfantil.

Des de l’aparcament del Turó d’en Corts vam seguir la carena, pel caminet de muntanya (no tan ventat com la pista), fins les ruïnes de l’ermita de Sant Pere Màrtir (sota la gran antena) i les restes dels emplaçaments dels canons que defenien la ciutat. Vam baixar pel corriol fins al mirador del Passeig de les Aigües, i després vam seguir la plana, ampla, poc ventada  i assoleiada pista en direcció contrària. En arribar sota el turó, hi vam pujar pel bosc seguint un costerut corriol per tornar al punt d’orígen.

  COL·LABOREN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor