Juliol 2018

SORTIDES REALITZADES

01/07 Passejada de Festa Major. de 19:15 a 22h Dificultat baixa

La tradicional Passejada de Festa Major es va fer entre vegetació especialment exuberant i florida. Enguany l’itinerari es va variar lleugerament, fent-lo més planer i visitant la zona agroforestal que connecta la ciutat de Sant Cugat amb el Parc de Collserola.

14, 15 i 16 de juliol: Sortida d’alta muntanya a Benasque.

Dia 14: Sortida a les 7,00 h., de Sant Cugat. En arribar a l´aparcament de “Llanos del Hospital” (Benasque), vam deixar els cotxes per agafar l’autobús de servei regular que ens va portar fins a la Besurta (1860 m.)

Ibón del Coll de Toro (2.240 m.), 424 m. de desnivel des de La Besurta, pasant pel “Forau de Aiguallut” Fàcil.

Dia 15: Tuca de Salvaguardia (2738 m.) circular. Des de l’aparcament del final de la ctra. de Benasque (1800 m.), vam pujar al “Portillón de Benasque” (2440 m.). Des d’allà vam pujar y baixar la “Tuca de Salvaguardia” (2738 m., tram curt amb cable). Baixada definitiva al aparcament per un interessant camí en llaçades. Prou fàcil.

Dia 16: No es va poder fer cap excursió per pluja continuada.

Col·laboren

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor