Properes sortides i activitats

Aquest és el calendari de sortides previst en cada moment. S’aniran afegint noves propostes, més informació, i variacions si n’hi ha.

17/02 Passejada i Barbacoa (Sant Llorenç del Munt).   Activitat social. Per a socis i acompanyants. Dificultat mitjana-baixa.

Tradicional trobada per fer un excel·lent àpat a la muntanya, precedit d’una fàcil i curta excursió de muntanya.

24/02 Sortida amb raquetes  Sortida hivernal de dia complet.

Ideal per iniciar-se en aquesta activitat. Està previst anar al Port del Compte seguint un itinerari diferent del de l’any passat.

04/03 El Castell de Burriac (Serralada Litoral). Matinal de muntanya.

Bany de bosc de pi pinyoner trepitjant i admirant la roca granítica, amb el mar Mediterrani als nostres peus. Destaquen el Castell de Burriac (al que pujarem des de Cabrera de Mar), la Creu de Montcabré (extraordinari mirador), i el fort descens per corriols molt poc transitats a la Cova de les Encantades. Dificultat mitjana.

10/03 El Castell de Montsoriu (Montseny) Sortida tranquil·la matinal.

El gran Castell de Montsoriu s’alça majestuós al damunt d’un turó de 632 m, que forma part dels darrers contraforts llevantins del massís del Montseny. Hi accedirem per una còmoda pista i el visitarem. Dificultat molt baixa.

11/03 Les Tines de la Vall de Flequer (El Pont de Vilomara-Rodalies de Sant Llorenç del Munt. Sortida maternoinfantil matinal

La passejada que us proposem transcórre, a l’anada, per camins fàcils de muntanya i, a la tornada, per una pista assoleiada. Gaudirem del païsatge, la vegetació i els torrents del Parc i visitarem les curioses construccions de les tines, destinades a elaborar i emmagatzemar vi. Dificultat molt baixa. Més información a:

http://www.tecnos.cat/ampa/wp-content/uploads/2013/02/fitxa_10_03_2013_tines.pdf

17/03 Sortida de muntanya de tot el dia en AUTOCAR. Lloc a determinar

14/04 Serra de Comaverd (Cabra del Camp). Sortida de muntanya de tot el dia.

Completarem la travessa de la Serra de Comaverd des de Cabra del Camp (Tarragona) que no vam poder realitzar en la seva totalitat l’any 2014 per meteorologia adversa (en la foto, el Castell de Selmella). Dificultat mitjana-alta.

15/04 Escalada maternoinfantil. Matinal.

El nostre objectiu és iniciar en l’escalada en roca als infants a partir de 3 anys. Els familiars adults podran també gaudir d’aquest esport.

Més informació i inscripcions a altipla.sortides@caminar.info al telèfon 659345972 o presencialment a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès, despatx 3, dimecres de 8h a 8:30h del vespre.

COL·LABOREN  

ajsantcugatbis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor