Abril 2017

SORTIDES REALITZADES

05/04 Les Torres de Fals. (Bages). Sortida matinal tranquil·la. Dificultat molt baixa.Les Torres de Fals són dues impressionants construccions separades per un petit torrent a prop de Fonollosa (Manresa), amb església adossada i altres construccions. Després  de visitar-les per fora vam fer una agradable volta pel bosc que les envolta d’uns 3Km i uns 100m de desnivell.

DSC_3976

22/04 Miradors de Montserrat. Sortida maternoinfantil matinal. Dificultat molt baixa. Des del parquing del Monestir vam anar al Mirador dels Apòstols, vam pujar al Mirador de Fra Garí (per camí de muntanya, poc conegut) i vam pujar a la Creu de Sant Miquel.

GDS_5447

COL·LABORENDB Persones color horitzontal 201

ajsantcugatbislogofeecfonsblanc

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor