Sortides de novembre de 2015

 

  SORTIDES REALITZADES

    Diumenge 1 de novembre: CICLE  MONTNEGRE-CORREDOR .Turons i boscos del Montnegre. Matinal de muntanya. Oberta a tothom. Desnivell 400 m. Durada 4 a 5 hores. Dificultat mitjana-baixa. Realitzada exitosament. Vocal: Antoni.DSC_2224
     Dissabte 7 de novembre: Sant Julià de Vilatorta (Parc de Guilleries-Savassona). Dificultat mitjana-baixa. Sortida de tot el dia. Vocals Dolors i Manel.Sant Julià, coll de Portell, coll de Palomeres, Cingles de Romegats, puig Moltó , Serra de les Bruixes, creu de Montagut, Santuari de Puiglagulla. Realitzada exitosament.
     Diumenge 8 de novembre: Marxa del Garraf (Caminada de resistència). Participació. Desnivell 1600m . Distància 48 Km. Dificultat alta. Més informació http://marxadelgarraf.blogspot.com.es/p/reglament_2.html Hi van participar l’Antoni i la Rosa, tots dos es van classificar. L’Antoni va rebre dos guardons, un per haver-la fet més de 10 vegades i altre per ser el participants masculí més veterà.
    Dijous 19 de novembre:Pous de glaç de Castellterçol Sortida tranquil·la. . Visita guiada als pous de glaç, al rentador de la llana i a la Balma de l’Espluga. Dificultat molt baixa. Vocal Gemma G. Va ser una sortida matinal, tot i fer tot el que estava previst.  Del grup de 4 poues de glaç únic en Europa vam visitar la que estava acondicionada per fer-ho, i, a més, vam veure dues més i vam entrar en una d’elles.

DSC_0039

Dissabte 21 de novembre: CICLE MONTNEGRE-CORREDOR: La Travessa del Montnegre. Senderisme. Del Maresme al Vallès. Dificultat mitjana-baixa, Desnivell 500m Distància 16 Km. Descobrim les vegetacions mediterrània i subalpina travessant aquest parc natural. Sortida en autocar. Vocal Antoni. Realitzada tal com estava prevista.

DSC_2223

Diumenge 22 de novembre: Sant Pere de Romaní (Collserola). Sortida maternoinfantil matinal. Dificultat molt baixa, Desnivell 150m Distància 5 Km. Vocal Gemma G.. Realitzada exitosament.
 Diumenge 29 de novembre:Santuari del Corredor CICLE  MONTNEGRE-CORREDOR  Matinal fàcil realitzada exitosament. Vocal A. Casals. Des de Can Bosc vam anar i tornar al Santuari del Corredor pel sender local. A més del Santuari vam visitar el pou de glaç, el dolmen de Ca l’Arenes, el Pi Cargolat, la Pedrera, el Mirador i dues fonts, la del Ferro i la del Grèvol. Bon temps.

DSC_0800

 

 

DB Persones color horitzontal 201

logo_interiordibaXarxa de Parcs naturals

logofeecfonsblanc

 ajsantcugatb

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor