Acte de signatura de convenis 2014

El passat dia 9 de juliol 2014 a la Sala Asturias del Palau Falguera es va signar el conveni 2014 referent a les ajudes que l’Ajuntament anualment  concedeix a les entitats socials, esportives, culturals, etc, que treballen a la ciutat .
firmaconveni2014
En aquest acte de signatura del conveni van assistir l’Alcalde de la ciutat, Il·lm. Sr. Jordi San José, els regidors Mª Rosa Martí, Carme Mascarell i Manel Carrión, així com el secretari general de l’Ajuntament.
Per part de l’ADF, la signatura la va dur a terme el nostre president, el Sr Ramon Gisbert, que va ser acompanyat pel nostre col·laborador, Isaac Amela.
Cal destacar que amb el projecte presentat en aquesta ocasió a l’ajuntament, s’ha augmentat un 73% la quantitat de diners que rebrà l’ADF per poder dur a terme els seus projectes.
Podríem pensar que la xifra és molt alta, però el  problema és que l’ADF venia rebent subvencions anuals molt baixes des de l’ajuntament de Sant Feliu així que aquest augment representa tan sols 200 € més que el rebut en anys anteriors.
Aquest 2014 l’ADF rebrà un total de 750 €, una quantitat baixa que no permet posar en marxa programes tan necessaris com per exemple:
  • Programa destinat a “La vida independent per a persones amb discapacitat adulta que viuen soles”.
  • Projecte de turisme adaptat.
  • Projecte d’ajuda domiciliària.
  • Projecte de suport i acompanyament dels nostres associats.
  • Projectes culturals i esportius.
  • Programes per al foment de l’agilitat mental.

En definitiva, un conjunt d’idees, projectes i programes destinats als socis de l’ADF que són cada dia més grans i amb moltes necessitats.

En general però, podem dir que hem donat un important pas més i creiem que cal seguir treballant per aconseguir grans èxits per als ciutadans amb greus discapacitats físiques de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.
En aquest  acte hi eren els presidents de Asprodis, ACIC, Unes, dins el sector de la discapacitat, entre moltes entitats socials i esportives.
firmaconveni2014y2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *