L’ADF reclama i aconsegueix una bona accessibilitat a la piscina de l’escorxador

Durant la inauguració de la primera fase de les obres de la piscina d’estiu descoberta de l’escorxador, es van detectar vàries barreres arquitectòniques que persistien a la piscina tot i la remodelació feta i que n’impedien l’accés normalitzat de les persones am mobilitat reduïda.

Així doncs, l’ADF va fer una instància a l’ajuntament comunicant-lis els punts conflictius i aquest va actuar amb diligència i  rapidesa, cosa que els agraïm, per tal d’arranjar els problemes.

En uns dies estava tot solucionat i actualment la millora pel que fa a l’accessibilitat i ús dels espais per a les persones amb discapacitat és evident.

Sin título

Tot i això ens ratifiquem en la necessitat que el Consell de la Discapacitat i l’àrea responsable d’obres de l’ajuntament convoqui, conjuntament amb les altres entitats del poble relacionades amb la discapacitat, les reunions adients amb certa freqüència per tal d’estar al dia de les obres que es facin a Sant Feliu i hagin d’afectar el nostre col·lectiu.

Amb això volem poder col·laborar en els estudis i arribar a acords abans de realitzar obres d’aquest tipus perquè aquestes acabin essent globalment adaptades a les necessitats de tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *