Category Archives: General

Sortida anual de l’ADF

El passat dijous dia 14 de juny l’ADF va fer la seva sortida anual i vam anar a fer una visita guiada a l’Aquàrium de Barcelona per després fer el dinar  en un restaurant del Maremàgnum de Barcelona.

II Jornada Metropolitana sobre comerç accessible

El dia 6 de juny de 2018 a  a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat, l’ADF participa a la jornada que, en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, s’ha organitzat per impulsar l’accessibilitat universal al comerç i serveis dels municipis, per tal que les persones amb discapacitat puguin exercir els seus drets en igualtat de condicions que la resta de ciutadans.

Al ple presentant la moció

Dijous 31 de maig al ple de l’ajuntament de Sant Feliu es va tractar la moció de reconeixement a Stephen Hawking, impulsada per les principals entitats de discapacitat de Sant Feliu.

La moció va ser aprovada per unanimitat!

Moció a l’Ajuntament

Aquest dijous al ple de l’ajuntament es tractarà el punt de l’ordre del dia referent a la moció de reconeixement a Stephen Hawking, impulsada per les principals entitats de discapacitat de Sant Feliu.

Us demanem la vostra assistència al ple per donar suport a la iniciativa.
El Ple Municipal tindrà lloc el dijous, 31 de maig de 2018, a les 19.30 h, al saló de sessions de l’Ajuntament.

ADF participa a l’acte sobre el soterrament

Acte sobre el soterrament a la Sala Ibèria on s’explica el projecte constructiu i posteriorment es presentà el procés participatiu de la superfície.

Sessió informativa sobre Comunicació electrònica amb l’ajuntament

El dimarts 20 de febrer l’ADF va participar a la Sessió Informativa sobre Comunicació electrònica amb l’Ajuntament perquè per contactar i fer tràmits amb l’administració pública a partir de l’1 de març haurà de ser electrònicament i ens van explicar com fer-ho.

 

Participem en el pla d’accessibilitat de Sant Feliu

L’Ajuntament va organitzar dijous 15 de febrer una primera reunió per presentar l’inici dels treballs de redacció del Pla d’Accessibilitat Municipal al Centre Cívic Les Tovalloles, amb assistència de les entitats de Persones amb discapacitats.

 

Acte ADF Setmana de la Discapacitat 2017

L’Associació de Discapacitats Físics de Sant Feliu de Llobregat – ADF va organitzar aquest dimecres dia 29 a les 19h al Centre Cívic Les Tovalloles en el marc de la Setmana de la Setmana de la Discapacitat 2017 l’acte “Ajudes tècniques per a persones amb discapacitat” amb la col·laboració Quvitec Centre d’ Ajudes Tècniques i amb un pica-pica final de la mà de NouXamfrà ! Us hi esperem ! #SantFeliu
Gràcies per fer-ho possible a tothom!

Setmana de la Discapacitat 2017

Des del dissabte 11 de novembre i fins al 3 de desembre se celebra a Sant Feliu una nova edició de la Setmana de la Discapacitat amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre les qüestions associades a aquest col·lectiu de persones.

Trobareu més informació clicant a:
http://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=1467&newid=26247

L’ADF organitza aquest acte:

poema Agustí Vilar

El nostre amic i company Agustí Vilar, amb el que compartim entrebancs en el nostre dia a dia, ens ha dedicat aquest petit poema.

El carter penja una queixa a la xarxa

 

Troba absolutament intolerable

que el seu amic, un cadira de rodes,

no pot sortir d’aquesta estació

perquè li tanquen l’accés a la rampa,

quan els horaris broten violetes.

Des que la xarxa bull de comentaris,

les coses semblen que van arreglant-se.

Ara bé, sense cap discreció

malgrat trens accessibles, som un gueto.

                                                      Agustí Vilar