header image

cartell brigades 2010Entenem les brigades de solidaritat com un compromís de caràcter voluntari, d’apropament als problemes que afecten els pobles del Sud, a les seves organitzacions socials i a les alternatives que aquestes duen a terme, des d’una òptica realista i responsable amb les comunitats amb les que es conviu i de comunicació d’aquestes experiències a la nostra societat.

Read More…

under: Actualitat, Formació, Brigades de Solidaritat, Sensibilització
Tags: , , ,

Seminari “Drets Humans, una visió pràctica: el cas Colòmbia”

Posted by: acpau | 25 març 2010 Comments Off on Seminari “Drets Humans, una visió pràctica: el cas Colòmbia” |

controlcolombia

L’Associació Catalana per la Pau, l’Insitut de Drets Humans de Catalunya i la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona han dissenyat un seminari en 5 sessions de quatre hores cada una, amb la següent estructura expositiva:

  • Una primera part en la què intervindrà un expert en la matèria, analitzant des d’un punt de vista acadèmic el tema sobre el qual versi la sessió
  • Una segona part de caràcter testimonial destinat a posar de manifest les potencialitats, límits i mancances que dóna el sistema internacional de protecció dels drets humans.

Read More…

under: Actualitat, Formació, Drets Humans
Tags: , , , , , ,

Hola, món!

Posted by: acpau | 17 març 2010 | 1 Comment |

ACPpetitL’Associació Catalana per la Pau som una Organització no Governamental per al Desenvolupament, laica, democràtica, plural i progressista.

Des d’aquest bloc volem donar a conèixer allò que fem i allò que fan les organitzacions amb les que treballem els nostres projectes de cooperació.

Esperem que aquesta sigui una eina útil per a apropar-vos a països i realitats que són molt més propers del que pot semblar.

Moltes gràcies per dedicar-nos una mica del teu temps!

under: Actualitat

Categories

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor